Komentara: 4
Pregleda: 4586

ŽFK Spartak: Hvala Jeleni na svemu!

23.07.2013. u 17:30h
Izvor: RTV Yueco
ŽFK "Spartak" održao je konferenciju za novinare povodom odlaska Jelene Čanković u Barselonu i predstojećeg kvalifikacionog turnira Lige Šampiona koji ih očekuju od 8. do 13. avgusta u Rumuniji. Tim povodom Nemanja Simović član GV zadužen za sport, poželeo je svima u ŽFK "Spartak" puno sreće i da sada naprave korak više u odnosu na prošlu godinu. Takođe poželeo je puno sreće i Jeleni Čanković sada već bivšoj igračici Spartaka.
ŽFK Spartak: Hvala Jeleni na svemu!

Jelena se zahvalila svima u klubu za koji je nastupala protekel tri godine i obećala da će se jednoga dana vratiti ponovo u Suboticu.

Predsednik ŽFK "Spartak" Zoran Arsić izrazio je svoje čestitke Jeleni i poželo joj da se pokaže u najboljem svetlu i postigne sve ono što je do sada sanjala i želela. Ono što sada očekuje fudbalerke Spartaka je kvalifikacioni trunir Lige šampiona koji će se održati u Rumuniji. Osim Jelene Čanković klub je napustila i Marija Radojčić, a veliko je interesovanje i za igračicu Gael koja će po svemu sudeći svoju karijeru nastaviti u Francuskoj.

Fudbalerke će do odlaska u Rumuniju odigrati još četiri prijateljske utakmice i to dve protiv ŽNK "Osijek" obe u Apatinu, i protiv fudbalskog kluba "MTK Hungaria" iz Mađarske u Subotici i Budimpešti.

ŽFK Spartak: Hvala Jeleni na svemu!

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 4586

Povezane vesti

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.