Komentara: 4
Pregleda: 3482

ŽFK "Spartak" angažovao talentovanu Anđelu Frajtović

19.01.2016. u 09:47h > 20.01.2016. u 15:17h
Izvor: Subotica.com
Šampion Srbije posle dvomesečne pauze u četvrtak ponovo okuplja igračice, a zatim ekipa i stručni štab putuje na kratke bazične pripreme. Spartak svoju prvu zvanična takmičarsku utakmicu igra 12/13.marta u 1/8 finala KUP-a Srbije, a nedelju dana kasnije se nastavlja prolećni deo prvenstva. U susret nastavku sezone šampion je predstavio svoja prva pojačanja.
ŽFK "Spartak" angažovao talentovanu Anđelu Frajtović

Prvog dana zimskog prelaznog roka, na spisku Spartakovih fudbalerki od juče se nalazi ime još jedne velike nade i velikog potencijala domaćeg srpskog fudbala. Reč je o Anđeli Frajtović (2000'). Članica je kadetske reprezentacije Srbije (U-17). Igra na poziciji veznog igrača i poseduje veliki talenat za kreiranje igre.

Sportski direktor kluba, Bojan Arsić, ističe da Spartak već duže vreme prati napredovanje Anđele Frajtović.

- "Ona je pre dve godine bila gost Spartaka jer je za svoj uzrast pokazivala veliki talenat i smatrali smo da je Anđeli mesto u šampionskom timu gde će imati priliku da se razvija i napreduje. Stekao se uslov da na obostrano zadovoljstvo otpočnemo konkretnu saradnju i sigurni smo da će u budućnosti Anđela biti jedna od kreatora i ideologa igre Spartaka".

ŽFK "Spartak" angažovao talentovanu Anđelu Frajtović

Pored Anđele novo ime je Dunja Mostarac (2000'), standardna članica kadetske reprezentacije Srbije (U-17) koja igra na poziciji centralnog odbranbenog igrača.

- "Dunja je talentovana igračica, dovodimo je kako bi se razvijala i napredovala. Drago nam je što će biti deo šampionskog tima, gde će imati priliku da se svojim igrama bori za mesto u timu. Nastavljamo proces podmlađivanja tima sa ciljem da u budućnosti izgradimo novu šampionsku generaciju." - izjavio je sportski direktor kluba

ŽFK "Spartak" angažovao talentovanu Anđelu Frajtović

Stručni štab Spartaka zakazao je prozivku igračica za četvrtak. Po rečima Bojana Arsića ekipa se neće zadržavati u Subotici u prvoj fazi priprema, plan je da igračice i stručni štab otputuju van Subotice na desetodnevne bazične pripreme. Povratak u Suboticu se planira 31. januara, nakon čega slede reprezentativne obaveze. Po okončanju bazičnih priprema planirano je da se druga faza priprema nastavi u Subotici.

ŽFK "Spartak" svoju prvu zvanična takmičarsku utakmicu igra 12/13.marta, kada će se igrati 1/8 finala KUP-a Srbije, a nedelju dana kasnije se nastavlja prolećni deo prvenstva Super lige Srbije za dame, gde Spartak gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 3482

Povezana vest

Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.