Komentara: 59
Pregleda: 80324

Zbog ubistva Milićevića za sada više od 10 privedenih

03.07.2016. u 12:40h > 17:42
Izvor: Subotica.com
Kako portal Subotica.com saznaje zbog sumnje u povezanost sa ubistvom Mirka Milićevića koje se desilo u noći između petka i subote, tokom jučerašnjeg dana privedeno je najmanje 10 osoba. Policija nastavlja privođenja i poziva građane na saradnju.
Zbog ubistva Milićevića za sada više od 10 privedenih

U noći između petka i subote na delu MZ "Novi Grad" desio se zločin koji je uznemirio kako građane okolnih stambenih objekata tako i celu Suboticu. Kako smo ranije javili 42-godišnji Mirko Milićević iz Subotice usmrćen je hicima iz pištolja nedaleko od svoje kuće dok se vraćao motorom iz grada.

SAHRANA U PONEDELJAK - Mirko Milićević biće sahranjen sutra u 11 časova na Pravoslavnom groblju u Dudovoj šumi.

Neposredno po saznanju o ubistvu veliki broj prijatelja i osoba bliskih porodici okupio se ispred kuće Milićevića.

Ekipa portala Subotica.com je bila na licu mesta dvadesetak minuta nakon što se desilo ubistvo (22,19h), policija je već tada blokirala veći deo prilaza mestu zločina, a isto je i obezbeđivala do sutradan nešto posle 13 časova.

Zbog ubistva Milićevića za sada više od 10 privedenih

Uviđaj tokom noći su izvršili tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici PU Subotica, a tokom prepodneva uviđaj je obavila i beogradska kriminalistička policija i forenzičari, nakon čega je odblokran deo puta u ulici Boze Šarčevića.

Te večeri u razgovoru sa građanima okolnih zgrada saznali smo da se u kratkom razmaku čulo više pucnjeva kao i zvuk (više različtih) motora. Neki od uznemirenih građana su pogledali kroz prozor, a jedna komšinica je videvši krv kraj nepomičnog tela na putu odmah pozvala policiju.

Zbog ubistva Milićevića za sada više od 10 privedenih

Zbog ubistva Milićevića za sada više od 10 privedenih

Kako nezvanično saznajemo, tokom jučerašnjeg dana zbog sumnje za povezanost sa ubistvom Mirka Milićevića (1974) privedeno je najmanje 10  ljudi na teritoriji Subotice, određeno im je zadržavanje do 48 časova i sutra će biti izvedeni pred Tužioca.

Po informaciji koju smo dobili od svedoka događaja, juče oko 10 časova ispred Tempa na Prozivci jake snage specijalne policije presrele su i u munjevitoj akciji privele više osoba koje su se nalazile u tamnijem audiju novije proizvodnje.

Juče tokom prepodneva u Subotici je boravio i Nebojša Stefanović, ministar policije u tehničkoj vladi, koji je posetio mesto zločina, a zatim i razgovarao sa vrhom subotičke policije.

Kako nezvanično saznajemo akcija još uvek traje, a očekuju se nova privođenja kako policija bude dolazila do novih saznanja. Iz policije apeluju na sve građane koji imaju određena saznanja vezana za preksinoćnje ubistvo da se jave na broj 192 ili u najbližu policijsku stanicu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 59
Pregleda: 80324

Povezane vesti

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

ubistvo

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.