Komentara: 117
Pregleda: 227605

Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

02.07.2016. u 01:27h > 16:22
Izvor: Subotica.com
Sinoć nešto posle 22 časa, nedaleko od Osnovne škole "10. oktobar" (MZ Novi Grad) ubijen je Subotičanin Mirko Milićević (1974). Policija je cele noći blokirala više ulica u okolini mesta ubistva i uviđaj je trajao do duboko u noć. Jutros je Suboticu posetio ministar Stefanović, a kako nezvanično saznajemo tokom prepodneva bilo je hapšenja po Subotici.
Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

Kako saznaje portal Subotica.com sa lica mesta, Milićević je ubijen u 22,19h dok je vozio motor na putu do kuće, a u njegovom pravcu je ispaljeno 5 hitaca iz vatrenog oružja. Nepoznati počinilac ili više njih pobeglo je sa mesta zločina, a policija je tokom noći detaljno pretraživala teren.

Građani iz okolnih stambenih objekata koji su čuli pucnje i pad motora uznemireni su izašli na ulicu, a jedna od komšinica je videvši krv kraj nepomičnog tela na putu odmah pozvala policiju.

Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

TRAGA SE ZA POČINIOCIMA - Iako zvaničnog policijskog saopštenja još nema, u Policijskoj upravi u Subotici nam je potvrđeno da se u petak, nešto posle 22 časa desilo krivično delo ubistvo iz vatrenog oružja i da je osoba od zadobijenih povreda preminula na licu mesta. Uviđaj su izvršili tužilac Višeg javnog tužilaštva u Subotici i pripadnici PU Subotica. Intenzivno se radi na pronalaženju lica koja su pucala.

Više ulica u kraju u kojem se dogodilo ubistvo (Boze Šarčevića i Frederika Šopena) je bilo blokirano, a inspektori su odmah započeli pretragu terena kako bi došli do svežih dokaza koji mogu pomoći u rasvetljavanju ubistva.

Neposredno po saznanju o ubistvu veliki broj prijatelja i osoba bliskih porodici okupio se ispred kuće M.M. Uviđaj je obavljan do duboko u noć i kako saznajemo više detalja će se znati tokom današnjeg dana.

11:07 - Deo puta u ulici Boze Šarčevića na kojem je izvršeno ubistvo je i dalje zatvoren za saobraćaj a tokom dana  se očekuje dolazak ekipe kriminalne policije i forenzičara iz Beograda koja treba da uradi drugi deo uviđaja. Kako nam je jutros rečeno na licu mesta dok oni ne završe svoj deo posla ova ulica će ostati zatvorena za saobraćaj.

Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

11:58 - Kako saznajemo tokom prepodneva u Subotici je bio i Nebojša Stefanović, ministar policije u tehničkoj vladi, odmah nakon posete Žitištu nedaleko od Zrenjanina gde se jutros desio stravičan zločin u kojem je jedan 38-godišnjak ubio pet i ranio najmanje 20 ljudi.

Stefanović je kratko obišao lokaciju gde je počinjeno ubistvo, a zatim i u Policijskoj upravi Subotica razgovarao sa vrhom subotičke policije.

12:25 - Nezvanično saznajemo da je tokom prepodneva specijalna policija kod Tempa na Prozivci presrela i privela nekoliko osoba koje se sumnjiče da imaju veze sa sinoćnjim ubistvom. Osobe koje su privedene su se nalazile u novijem audiju tamnije boje.

Ubijen muškarac na ulici, policija od jutros privodi osumnjičene

13:38 - Nešto posle 13 časova forenzičari iz Beograda završili su uviđaj na ulici te je deo puta u ulici Boze Šarčevića ponovo prohodan za saobraćaj.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 9 meseci
Komentara: 117
Pregleda: 227605

Povezane vesti

Povezane teme

Ubistvo u Subotici

ubistvo

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.