Komentara: 94
Pregleda: 18061

Završena 16. Sednica Skupštine grada

21.11.2013. u 02:07h
Izvor: SuMedija
Šesnaesta sednica Skupštine Grada Subotica, koja je zakazana za četvrtak, 21. novembar, neće proteći po najavljenom dnevnom redu. Pošto je juče 38 odbornika podnelo predlog za razrešenje gradonačelnika, dnevni red će biti dopunjen te se može očekivati i zvanična promena vlasti u lokalnoj samoupravi.
Završena 16. Sednica Skupštine grada

Po ranije najavljenom dnevnom redu, na 16. sednici Skupštine grada, odbornici bi trebalo da razmatraju Izveštaj o devetomesečnom ostvarenju gradskog budžeta, nekoliko odluka u vezi sa utvrdjivanjem poreza na imovinu za narednu godinu, odluke o raspodeli dobiti javnih komunalnih preduzeća, kao i rešenja o imenovanju vršioca dužnosti direktora u javnim komunalnim preduzećima "Čistoća i zelenilo" i "Pogrebno”.

Prenos ste mogli uživo pratiti i putem našeg sajta i skoro u realnom vremenu komentarisati aktuelna politička dešavanja.

Izvor: SuMedija
Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice Fotografije sa 16. Sednice Skupštine grada Subotice
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 5 meseci
Komentara: 94
Pregleda: 18061

Povezane vesti

Povezane teme

gradonačelnik Subotice

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.