Komentara: 1
Pregleda: 5403

Završen Međunarodni susret kolekcionara

27.10.2012. u 17:36h
Izvor: RTV Yueco
Više od 60 izlagača učestvovalo je na 66. Međunarodnom susretu kolekcionara u Subotici u organizaciji Društva kolekcionara Subotica. Oni su izložili široku lepezu predmeta koji predstavljaju objekte njihovog interesovanja.
Završen Međunarodni susret kolekcionara

Po oceni učesnika Subotička berza anktikviteta predstavlja jednu od najozbiljnijih u našoj zemlj, i po broju učenika i po izloženim predmetima.

Petar Arambašić više od 40 godina sakuplja sportske značke iz predratnih i posleratnih vojvođanskih fudbalskih klubova. Njegova kolekcija broji oko 300 predratnih vojvođanskih značaka, a više od 200 predmeta iz ove zbirke predstavlja istorijsku i muzejsku zbirku jer se radi o klubovima koji više ne postoje. Njegova zbirka posleratnih značaka broji preko 3000 komada.

Šezdeset i šesta međunarodna berza antikviteta održana je u holu Nove opštine i okupila je 60 izlagača iz cele zemlje, ali i iz Mađarske i Rumunije. Posetioci su imali priliku da pogledaju, ali i kupe stari novac, markice, medalje, slike, knjige, razglednice, oružje, kao i predmete iz domaćinstva. Manifestaciju je posetilo oko 300 ljudi.

Društvo kolekcionara Subotica broji preko 60 članova iz cele Vojvodine. Sledeća berza antikviteta u organizaciji ovog Društva biće održana na proleće, kada će kolekcionari ponovo imati priliku da prikažu svoje kolekcije starih stvari.

Izvor: RTV Yueco
Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta Berza antikviteta
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 5403
Povezane teme

antikviteti subotica

susret kolekcionara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.