Komentara: 2
Pregleda: 5579

Zatvorena raskrsnica između ulica Matka Vukovića i Matije Gupca na 40 dana

21.09.2015. u 10:54h
Izvor: Subotica.com
Zbog radova 2. faze na izgradnji Kolektora 2 na četrdesetak dana privremeno će biti zatvoren saobraćaj na raskrsnici ulica Matka Vukovića sa ulicama Matije Gupca i Trga žrtava fašizma i u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora. Zatvaranje je usledilo juče, a uspostavljanje redovnog funkcionisanje saobraćaja na toj raskrsnici planirano je da bude do 31. oktobra.
Zatvorena raskrsnica između ulica Matka Vukovića i Matije Gupca na 40 dana

Tokom ovih četrdesetak dana za saobraćaj motornih vozila će biti otvoreni jednosmerni pravac od ulice Petefi Šandora do ulice Matka Vukovića (Somborskog puta) i ulica Matka Vukovića (Somborski put) od Zagrebačke do ulice Harambašićeve.

Za vozila koja se kreću ulicom Matka Vukovića (Somborskim putem) iz pravca Zagrebačke ulice prema Trgu žrtava fašizma, kao alternativni pravac koristiće se Harambašićeva ulica.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" takođe napominju da je zbog pripreme i asfaltiranja kolovoza, nakon završetka izgrađene deonice 1. faze Kolektora II do 10. oktobra produženo privremeno zatvaranje ulice Matije Gupca za saobraćaj motornih vozila na potezu od ulice Marka Oreškovića do ulice Maksima Gorkog (Beogradskog puta.

Zbog zatvaranja ove saobraćajnice desile su se i izmena u saobraćanju autobusa gradskih i prigradskih linija, a više detalja pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 5579
Povezane vesti
Povezane teme
jkp vodovod subotica jkp vodovod i kanalizacija radovi na putevima javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija vodovodna mreža radovi na vodovodnoj mreži zatvaranje ulica magistralni vodovod centralni magistralni vodovod
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.