• Pregleda: 3707

Za par dana ulica Matka Vukovića ponovo otvorena za saobraćaj

Za par dana ulica Matka Vukovića ponovo otvorena za saobraćaj

Od 1. novembra otvara se za saobraćaj u oba smera ulica Matka Vukovića, saopšteno je danas iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Izvođač će prilikom napretka izvođenja radova na kružnom toku Lajoša Košuta i ulici Petefi Šandora prema Trgu kralja Tomislava pomerati liniju gradilišta, kako bi najkasnije do 25. novembra omogućio delimično otvaranje saobraćaja na potezu Petefi Šandora (od Gimnazije) – kružni tok Lajoša Košuta – ulica Trga žrtava fašizma – ulica Jožefa Atile – Matka Vukovića.

Investitor, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i izvođač radova, GP „Graditelj NS“ Novi Sad su sa Domom zdravlja, Službom hitne medicinske pomoći i Benzinskom pumpom „Lukoil“ utvrdili poseban režim saobraćaja kako bi obezbedili neophodan nivo njihovog rada za vreme izvođenja ovih radova.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

2
Roky Odgovori
Kad će stići red na Matije Gupca ulicu???? , koja je već skoro 3 meseca zatvoren!!!!
Meni je jako drago da se pravi rekonstrukcija ali ipak ovo postaje jako smešno u nekim državam auto put bi sagradili za ovo vreme.
Izgelda da nekome jako odgovara da se oduzi izgradnja...
A mi vlasnici firme da razmišljamo kako ćemo nadoknaditi minus..
horatio caine Odgovori
katastrofa.....jednostvno....receno.....sramota koliko ima treba sa takvom mehanizacijom?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.