Komentara: 2
Pregleda: 5219

Za par dana ulica Matka Vukovića ponovo otvorena za saobraćaj

29.10.2015. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Za par dana ulica Matka Vukovića ponovo otvorena za saobraćaj

Od 1. novembra otvara se za saobraćaj u oba smera ulica Matka Vukovića, saopšteno je danas iz JKP "Vodovod i kanalizacija".

Izvođač će prilikom napretka izvođenja radova na kružnom toku Lajoša Košuta i ulici Petefi Šandora prema Trgu kralja Tomislava pomerati liniju gradilišta, kako bi najkasnije do 25. novembra omogućio delimično otvaranje saobraćaja na potezu Petefi Šandora (od Gimnazije) – kružni tok Lajoša Košuta – ulica Trga žrtava fašizma – ulica Jožefa Atile – Matka Vukovića.

Investitor, JKP „Vodovod i kanalizacija“ Subotica i izvođač radova, GP „Graditelj NS“ Novi Sad su sa Domom zdravlja, Službom hitne medicinske pomoći i Benzinskom pumpom „Lukoil“ utvrdili poseban režim saobraćaja kako bi obezbedili neophodan nivo njihovog rada za vreme izvođenja ovih radova.

Izvor: Subotica.com
Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca) Radovi na izgradnji vodovodne mreže (Matije Gupca)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 5219

Povezane vesti

Povezane teme

jkp vodovod i kanalizacija

javno komunalno preduzeće vodovod i kanalizacija

izgradnja kolektora

radovi na vodovodnoj mreži

izgradnja kanalizacione mreže

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.