• Pregleda: 2838

Izmena u saobraćanju autobusa gradskih i prigradskih linija zbog radova na vodovodnoj mreži

Zbog zatvaranja raskrsnice ulice Matka Vukovića sa ulicama Matije Gupca i Trga žrtava fašizma, kao i ulice Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora, u periodu od 20. septembra do 31. oktobra 2015. godine, stajalište "Lifka" neće biti u upotrebi, usled čega će doći do izmene dela trase na nekoliko gradskih i prigradskih linija.
Izmena u saobraćanju autobusa gradskih i prigradskih linija zbog radova na vodovodnoj mreži

Autobusi na gradskim linijama 1, 1a i 8 će saobraćati ulicom Petefi Šandora, umesto ul. Trg Žrtava fašizma i Sečenji Ištavana (pored Gimnazije), zatim linije 2a, 4, 8a i 10 će saobraćati do stajališta Politehnička škola, koje će ujedno biti i krajnja stanica.

U navedenom periodu linije 3, 6, 6a će saobraćati Zagrebačkom ulicom, putnici će moći koristiti stajalište Politehnička škola, umesto stajališta Lifka, a linija 6c će saobraćati Preradovićevom i Petefi Šandora (umesto ul. Trg Žrtava Fašizma) i ul. Maksima Gorkog i Zagrebačkom (umesto ul. Štrosmajerova i Matka Vukovića).

Što se tiče linija u prigradskom saobraćaju, tu će se privremeno promeniti trase linija za Bajmok (linija 26), Tavankut (linija 28) i Đurđin preko Mišićeva (linija 30A), koje će saobraćati Zagrebačkom ulicom, a putnici će moći koristiti stajalište Politehnička škola (umesto stajališta Lifka) i stajalište Sarvaš.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

1
Bajmok Odgovori
Što se tiče linija u prigradskom saobraćaju tu će se privremeno promeniti linije za Bajmok (linija 26), dok će za Tavankut (linija 28) i Đurđin preko Mišićeva (linija 30A) saobraćati Zagrebačkom ulicom, a putnici će moći koristiti stajalište Politehnička škola (umesto stajališta Lifka) i stajalište Sarvaš.

I gde ce tu stajati linija 26 (Bajmok) ? Mislim da se veoma pogresno srocili ovu recenicu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.