• Pregleda: 4822

Od nedelje sledi zatvaranje raskrsnice ulica Matka Vukovića i Matije Gupca na 40 dana

Zbog radova 2. faze na izgradnji Kolektora 2 na četrdesetak dana privremeno će doći do zatvaranja saobraćaja na raskrsnici ulica Matka Vukovića sa ulicama Matije Gupca i Trga žrtava fašizma i u ulici Trga žrtava fašizma do ulice Petefi Šandora.
Od nedelje sledi zatvaranje raskrsnice ulica Matka Vukovića i Matije Gupca na 40 dana

Navedeno zatvaranje će se desiti u periodu od 20. septembra do 31. oktobra.

Za to vreme za saobraćaj motornih vozila će biti otvoreni jednosmerni pravac od ulice Petefi Šandora do ulice Matka Vukovića (Somborskog puta) i ulica Matka Vukovića (Somborski put) od Zagrebačke do ulice Harambašićeve.

Za vozila koja se kreću ulicom Matka Vukovića (Somborskim putem) iz pravca Zagrebačke ulice prema Trgu žrtava fašizma, kao alternativni pravac koristiće se Harambašićeva ulica.

Iz JKP "Vodovod i kanalizacija" takođe napominju da je zbog pripreme i asfaltiranja kolovoza, nakon završetka izgrađene deonice 1. faze Kolektora II do 10. oktobra produženo privremeno zatvaranje ulice Matije Gupca za saobraćaj motornih vozila na potezu od ulice Marka Oreškovića do ulice Maksima Gorkog (Beogradskog puta.

Zbog zatvaranja ove saobraćajnice doćiće i do izmena u saobraćanju autobusa gradskih i prigradskih linija, a više detalja pogledajte u povezanoj vesti.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.