• Pregleda: 2965

Zaštitnik građana obilazi prigradska naselja

Zaštitnik građana obilazi prigradska naselja

Od danas će predstavnici Kancelarije zaštitinika građana svake prve nedelje u mesecu razgovarati sa stanovnicima prigradskih naselja.

Svaka mesna zajednica će imati svoj dan, kada će građani imati priliku da se požale zaštitiniku građana.

U prostorijama mesnih zajednica će se održavati sastanci sa predstavnicima kancelarije  zaštitinika građana. Prvi sastanak je održan u mesnoj zajednici Bikovo, kada za dva sata zamenici zaštitinika građana obratilo pet građana.

Izvor: RTV Yueco / Autor: Sandra Iršević

povezane teme

7
prosta matematika Odgovori
.... u Subotici ima 36 mesnih zajednica i ako mesečno ode u JEDNU mesnu zajednicu za obilazak svih mesnih zajednica trebaće mu 3 ( TRI ) godine a to samo po sebi govori koliko mu je ova aktivnost besmislena kao uopšte i postojanje ombudsmana i njegova beskorisnost za građane a samo u korist njegovog ličnog džepa !!!
subotičanin Odgovori
Ovakav ombusman netreba građanima Subotice, građanima treba ombusman koji će sprovodit zakon i pravdu,a ne stranačke interese, 20 miliona koliko nas košta gradski ombusman su bačene pare.
htz Odgovori
Kako će zaštitnik građana zaštititi samog sebe od opravdanog revolta bivših radnika Željezničara pošto njegova medijacija( za koju nije ni ovlašćen) nije uspela. U nevolju je uvukao i predsednicu Gradske skupštine koja mu je dala punu podršku za tu lakrdiju.
pa tako recite odma Odgovori
.... da je ova aktivnost izmišljena da bi Tot Salai Erika imala šta da radi nakon što je metnuta za zamenika ombudsmana !!!
mali Odgovori
Bio ispred kancelarije prazan hodnik nazovem zvoni unutra rekose da su sada zauzeti strankama i da nemogu da me prime tek za dve nedelje!,.11marta su mi zakazali za 26 zbog zauzetosti,kako ce imati vremena za rad na terenu ,mirise na nova izmisljena radna mesta
kojot Odgovori
prosta matematika
Занима ме само одакле 36 приградских месних заједница има.
Gradjanin Odgovori
"zaštitnik gradjana"da nije tragično bilo bi komično,koga je uopšte u gradu "zaštitnik"zaštitio osim sebe, svojih ličnih i porodičnih interesa?I kakve svrhe imaju pritužbe i žalbe,kada on po njima ništa ne radi već laže i manipuliše sa ljudima.Sramota za Grad i one koji su ga postavili da štiti interese gradjana.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.