Komentara: 0
Pregleda: 3365

"Vlatko Stefanovski Trio" 10. septembra na Letnjoj pozornici

28.08.2017. u 15:34h
Izvor: PR tekst
Jedan od najvećih gitarskih virtuoza sa ovih prostora, Vlatko Stefanovski, nastupiće sa svojim triom u petak, 10. septembra, na Letnjoj pozornici na Paliću, s početkom u 20 časova. Osim legendarnih hitova, Stefanovski će izvesti i nekoliko pesama sa poslednjeg album "Seir", koji promoviše u okviru aktuelne turneje.
"Vlatko Stefanovski Trio" 10. septembra na Letnjoj pozornici

Vlatko Stefanovski je makedonski gitarista, prepoznatljiv po svom posebnom stilu fuzione muzike, smesom makedonskih tradicionalnih nepravilnih ritmova i savremenog roka. Gitaru je počeo da svira kada je imao 13 godina, dok je u kasnim tinejdžerskim danima oformio sastav "Leb i sol", jedno od najznačajnijih imena na muzičkoj sceni bivše Jugoslavije, sa kojim je snimio 14 albuma i nastupao širom sveta. Sredinom devedesetih, razvio je veoma uspešnu solo karijeru, a 2007. godine postao je počasni doktor u oblasti umetnosti, na Univerzitetu "Sv. Kiril i Metodij" u Skoplju.

Subotička publika će u petak, u prelepom ambijentu Letnje pozornice, imati priliku da uživa u legendarnim hitovima ovog gitariste, poput "Čuvam noć od budnih", "Jovano, Jovanke", "Uči me, majko, karaj me", "Kao kakao", "Čukni vo drvo", ali i u pesmama sa njegovog poslednjeg studijskog ostvarenja "Seir", iz 2014. godine.

Karte za koncert mogu se kupiti na prodajnim mestima Eventima (knjižara Laguna na Korzou, menjačnica Exclusive Change 5 u Roda centru, na OMV benzinskim pumpama, u prodavnici EX-TEL u Maksima Gorkog 32 ili onlajn preko eventim.rs), kao i u kafe barovima Hausbrandt i Borsalino. Cena karte je 900 dinara, dok će cena na ulazu na dan koncerta biti 1000 dinara.

Izvor: PR tekst
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3365

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert

letnja pozornica

vlatko stefanovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.