Komentara: 7
Pregleda: 4706

Koncert Vlatka Stefanovskog odložen za 10. septembar

30.08.2017. u 15:40h > 31.08.2017. u 00:20h
Izvor: Subotica.com
Koncert benda "Vlatko Stefanovski Trio", koji je bio planiran da se održi u petak, 1. septembra, na Letnjoj pozornici na Paliću, iz organizacionih razloga benda pomeren je za nedelju, 10. septembra. Koncert će početi u 20 časova.
Koncert Vlatka Stefanovskog odložen za 10. septembar

Priliku da uživa u legendarnim hitovima ovog gitariste, poput "Čuvam noć od budnih", "Jovano, Jovanke", "Uči me, majko, karaj me", "Kao kakao", "Čukni vo drvo", ali i u pesmama sa njegovog poslednjeg studijskog ostvarenja "Seir", iz 2014. godine, publika na Letnjoj pozornici imaće priliku da uživa 10. septembra od 20 časova.

DELIMO 5x2 ULAZNICE - U saradnji sa preduzećem "Park Palić" obezbedili smo 5 puta po dve ulaznice za naše posetioce. Pravila nagradne igre su da nam do 20 časova pošaljete mejl na adresu sa vašim podacima (ime i prezime, kontakt telefon), a mi ćemo tokom večeri u ovoj vesti objaviti nasumično izabrane dobitnike. Srećno svima!

- Izvinjavamo se svima koji su planirali da 1. septembra provedu veče sa nama i molimo za razumevanje jer su u pitanju neodložne okolnosti. Ovim putem obećavamo da ćemo se iskupiti i napraviti sjajnu atmosferu 10. septembra na Letnjoj pozornici - poručili su članovi benda "Vlatko Stefanovski trio".

Organizator koncerta, preduzeće "Park Palić", saopštilo je da svi koji zbog promene datuma koncerta žele da vrate ulaznice mogu da se jave u centralu ovog preduzeća (024/602-780, lokal 111), kako bi dobili više informacija o mogućnosti povrata novca.

Koncert je danas pomeren sa 1. septembra na sedmi, a tokom večeri nam je javljeno da je ipak 10. septembra, kao i da bi to trebao da bude konačan termin. Karte se i dalje prodaju na istim mestima (Eventim - onlajn, Caffe Haubrandt i Borsalino) i naravno važe ove kupljene ranije.

Završena je nagradna igra!

Više od 50 zainteresovanih javilo se tokom popodneva na naš mejl, ali nažalost možemo da podelimo samo 5 puta po dve ulaznice. Slučajnim odabirom dobitnici ulaznica su: B. Saulić (060/****-212), Z. Panić (063/****-363), J. Medić, S. Patarčić (066/***-112) i N. Vasović (064/****-413). Sve dobitnike ćemo još večeras kontaktirati putem mejla. Hvala svima na učešću.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4706

Povezane vesti

Povezano dešavanje

Povezane teme

koncert na letnjoj pozornici

vlatko stefanovski

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.