Komentara: 6
Pregleda: 6744

Video nadzor tek od 2013. godine

12.10.2012. u 16:09h
Izvor: RTV Yueco
U Subotici će na oko 14 raskrsnica i još tri lokacije biti postavljene kamere, u službi video nadzora. Gradski Savet za bezbednost saobraćaja u gradu je naručio projekat za postavljanje video-nadzora. Nakon toga će se raspisati tender za izvođača radova. Na ovaj način će se poboljšati bezbednost u gradu.
Video nadzor tek od 2013. godine

Kamere koje budu postavljene imaće za cilj da snimaju saobraćajne prekršaje. Pored toga, video nadzor će biti postavljen na nekoliko javnih površina kako se više ne bi nanosila milionska šteta gradu od krađe saobraćajnih znakova, šahti, uništavanjem javnih objekata. Uvođenjem video nadzora štete bi bile smanjene.

U Direkciji za izgradnju grada kažu da su od Saveta za bezbednost saobraćaja dobili predlog gde bi trebalo da se postavi video nadzor. Reč je glavnim raskrsnicama i prilaznima putevima u gradu.

O postavljanju video nadzora u Subotici se govori već nekoliko godina unazad. Kamere su bile postavljene oko Gradske kuće pre par godina, ali nisu radile. Postavljanjem novog video nadzora očekuje se da će biti povećena bezbednost građana.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 6 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 6744

Povezane vesti

Povezane teme

bezbednosne kamere

kamere subotica

Subotica video nadzor

video nadzor grada

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.