Komentara: 2
Pregleda: 11669

Velika žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike

09.11.2016. u 15:04h
Izvor: PR tekst
Akcije, brojni poklon-proizvodi, poklon ručak, živa muzika i dobra zabava očekuje kupce Dudi Co Robne kuće tehnike na Segedinskom putu 86a (pored tržnog centra Shoppi) u četvrtak 10. novembra od 11 do 19 časova, povodom reotvaranja Robne kuće tehnike i proslave 20 godina postojanja ove renomirane subotičke kompanije.
Velika žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike

"Želeli smo da okupimo što više naših kupaca, onih koji nam godinama ukazuju svoje poverenje kupujući u našim radnjama i jednostavno proslavimo rođendan zajedno sa njima, omogućimo im najbolju moguću ponudu kupovine, najbolje cene i nagradimo njihovu lojalnost poklonima, dobrom muzikom, počastimo ih ručkom i na taj način im se zahvalimo”, kaže Sanja Bunford, menadžer marketinga i dodaje - "Naravno, želimo i da predstavimo sugrađanima našu Robnu kuću tehnike, koja je sada su svom punom sjaju, nedavno renovirana i nudi kompletan asortiman tehnike potrebne za dom, a svojom ponudom u kojoj se može naći i najekskluzivnija tehnika, može da zadovolji sve vrste kupaca. Dakle, nije potrebno više ići van Subotice ukoliko vam je potrebno nešto više i drugačije od uobičajene ponude".

"Kupci prvenstveno mogu očekivati veliku ponudu aparata renomiranih brendova, prijatnu atmosferu i sigurnost kupovine, koje uliva ime naše kompanije, koje je više od 20 godina prisutno na domaćem tržištu. Stručno, uslužno i  ljubazno osoblje je uvek na usluzi našim kupcima spremno da im ponudi savet ili pomoć u izboru i otvoreno za dogovore. Pristupačne cene i odlični uslovi kupovine ali i zaista veliki asortiman jesu naši najveći aduti. Robna kuća tehnike je trenutno prodajni objekat sa najvećim izborom ugradne tehnike u regionu, a novina u asortimanu jeste i ponuda ekskluzivne rasvete", izjavila je Đenđi Knežević, poslovođa Dudi Co Robne kuće tehnike.

Velika žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike

"Želimo da budemo prvi u smislu najaktraktivnije ponude proizvoda i to po najpovoljnim cenema i sa odličnim uslovima plaćanja. Trudimo se da uvek prvi imamo top ponude proizvoda najnovije tehnologije. Kod nas se može pronaći sve što je potrebno jednom domaćinstvu, kako kažu "od igle do lokomotive" tj. od najnovijih televizora, računara, do najsavremije veš mašine. Trudimo se da u asortimanu proizvoda zadovoljimo aspekt ekonomičosti, sa najmanjom potrošnjom i najvećim energetskim razredima” dodaje Kristian Nađajtaji, jedan od menadžera maloprodaje.

Biti 20 godina na trištu, znači pre svega sigurnost kupovine za kupce, ali znači i istrajnost i stalno prilagođavanje tržištu profesionalnog tima ove kompanije.

Dudaš Gabor, direktor i vlasnik Dudi Co kompanije ne krije tajnu dvadesetogodišnjeg trajanja i pobeđivanja na zahtevnom tržištu.

"Uvek sam govorio da su istrajnost i vera najvažniji. Ono što sam u međuvremenu naučio, a verujte još uvek svakodnevno učim, jeste, da pored sebe morate imati i tim koji je spreman da podeli vašu viziju i misiju, ali i sam posao, tim čije su želje zajedničke, koji ima energije, volje i cilj pred sobom. Onaj ko ne zna gde je pošao, ne može ni da stigne gde želi. Imao sam vere u bolju budućnost i pomoć kolega koji me podržavaju u tome. Sa druge strane, trudio sam se da uvek budem realan u ulozi koju imam u kompaniji, odgovoran i prema poslu i prema svim zaposlenima i uvek mi je održivost i dalji napredak bio na prvom mestu, motiv i izazov. Nije uvek bilo lako, ponekad je potrebno brzo doneti teške odluke, danas u kompaniji i to radimo zajedno i mislim da smo na dobrom putu. Znam da smo na dobrom putu jer vidim da je među nama sve više onih koji se razumeju međusobno. Smatram da naš trud kupac prepoznaje i ceni, a to je osnovno merilo na tržištu. Zato se trudimo da i prema našim kupcima, i prema svim našim poslovnim partnerima, ali i prema svojim kolegama međusobno, pre svega, budemo pouzdani partneri", kaže Dudaš Gabor.

Velika žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike

Iz Dudi Co kompanije najavljuju najveću akciju do sada i pozivaju sve sugrađane kao i goste da im se pridruže u četvrtak 10. novembra od 11h ispred Robne kuće tehnike na Segedinskom putu 86a u proslavi rođendana uz živu muziku, sjajnu ponudu i poklone i ručak za kupce i partnere!

Izvor: PR tekst
Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike Rođendanska žurka u Dudi Co robnoj kući tehnike
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 11669
Povezane teme

dudi co

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.