Komentara: 3
Pregleda: 2467

Važna utakmica ŽFK "Spartak" u borbi za 32 najbolje ekipe u Evropi

16.08.2012. u 11:27h
Važna utakmica ŽFK "Spartak" u borbi za 32 najbolje ekipe u Evropi

U toku je UEFA liga šampiona za žene, ženski fudbalski klub "Spartak" je domaćin druge grupe kvalifikacija i ugostio je šampione Kazahstana, Estonije i Bugarske.

Naš klub u dve odigrane utakmice ima polovičan uspeh, u prvom kolu je pobeđen šampion Bugarske sa ubedljivih 7:0, zatim su naše "golubice" poražene od Kazahstanskog šampiona a današnji susret između ŽFK "Spartak" i  "Pärnu JK" odlučiće koje ekipa će igrati u Ligi šampiona za žene. Naše šampionke su favoriti u ovom susretu.

Meč se igra u Novom Sadu od 17 časova na stadionu Karađorđe, dok će se susret između BIIK-Shymkent iz Kazakstana i ekipe NSA Sofije iz Bugarske igrati na Gradskom stadionu, takođe od 17 časova.

Druženje povodom Lige šampiona

Rukovodstvo ženskog fudbalskog kluba "Spartak" organizovalo je u utorak u večernjim časovima druženje sa sudijama, delegatima i predstavnicima ekipa koje učestvuju na kvalifikacionom turniru za Ligu šampiona. Istog dana upriličen je svečani prijem kod gradonačelnika Subotice.

Važna utakmica ŽFK "Spartak" u borbi za 32 najbolje ekipe u Evropi

EKIPA DRŽAVA U P N I +/- B
BIIK-Shymkent Kazahstan 2 2 0 0 5:0 6
Spartak Srbija 2 1 0 1 7:2 3
FC NSA Sofia Bugarska 2 1 0 1 2:7 3
Pärnu JK Estonija 2 0 0 2 0:5 0
Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2467
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

uefa

uefa women's champions league

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.