• Pregleda: 4878

Danas počinju mečevi UEFA liga šampiona za žene (Gradski stadion)

ŽFK Spartak i grad Subotica će po drugi put biti domaćini kvalifikacionog mini-turnira UEFA lige šampiona za žene u Subotici od 11. do 16. avgusta.
Danas počinju mečevi UEFA liga šampiona za žene (Gradski stadion)

Sve ekipe su bezbedno stigle u Suboticu. Smeštene se u hotelu Patria.

Sinoć je održan tehnički sastanak predstavnika klubova, organizatora i drugih faktora (predstavnici autoprevoznika, policije, zdravstva) sa supervizorom UEFA. Turnir može da počne.

Sve utakmice se igraju na Gradskom stadionu u Subotici osim poslednje (16. avgust) kada Spartak na uslovno rečeno neutralnom terenu dočekuje ŽFK "Pärnu".

ŽFK je obezbedio direktan prenos svih utakmica putem Interneta a iste ćete moći i da pratite na najposećenijem subotičkom sajtu www.subotica.com.

Svakodnevno ćemo pratiti rezultate sa turnira i objavljivati u redovnom pregledu aktuelnosti iz Subotice. Naravno obezbedili smo i fotoreportera tako nećete biti uskraćeni ni za slike.

Pozivamo sve ljubitelje fudbala da prisustvuju utakmicama turnira, pogotovo na onima u kojima je naš klub učesnik i time pomognu svojom podrškom našim predstavnicama u borbi za bitne bodove u okviru prestižnog UEFA takmičenja. Ulaz na stadion je besplatan.

RASPORED UTAKMICA PO DANIMA

UEFA Liga šampiona za za žene, sezona 2012/2013 (Grupa 2)

11. avgust 2012
15.00 - BIIK Shymkent - Pärnu
17.30 - NSA Sofia - Spartak

13. avgust 2012
15.00 - NSA Sofia - Pärnu
17.30 - Spartak - BIIK Shymkent

16. avgust 2012
17.00 - BIIK Shymkent - NSA Sofia
17.00 - Pärnu - Spartak (Stadion Karađorđe, Novi Sad)

http://www.uefa.com/womenschampionsleague/season=2013/matches/index.html

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.