Komentara: 19
Pregleda: 8910

Vakcinacija u Bajmoku i Čantaviru bez zakazivanja za vikend

12.03.2021. u 19:02h > 13.03.2021. u 09:27h
Izvor: Subotica.com
Kako bi omogućio građanima iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela koji žele da se vakcinišu, a nisu do sada došli na red, ali i ubrzao proces vakcinacije, Dom zdravlja Subotica za vikend će obezbediti zainteresovanim osobama starijim od 60 godina da se vakcinišu bez zakazivanja.
Vakcinacija u Bajmoku i Čantaviru bez zakazivanja za vikend

Vakcinacija će se obaviti u ambulantama u Bajmoku (Maršala Tita bb) i Čantaviru (Jožefa Atile 13), u subotu od 12 do 20 časova, odnosno u nedelju, od 9 do 15 časova. Za ovu priliku obezbeđene su vakcine kompanije "Sinofarm" (kineska vakcina) i mogu je primiti građani stariji od 60 godina, bez zakazivanja.

Zainteresovani građani iz Bajmoka, Čantavira i okolnih sela treba sa sobom da ponesu lični dokumenat sa slikom, po mogućnosti da popune i ponesu sa sobom obrazac za saglasnost, kako bi se ubrzao proces evidentiranja u sistem. Ukoliko građani nisu u mogućnosti moći će to da urade na punktu.

Dom zdravlja Subotica pozvao je sve koji žele da prime vakcinu da dođu za dane vikenda, uz obavezno pridržavanje epidemioloških mera - nošenje zaštitne maske i održavanje rastojanja.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 2 nedelje
Komentara: 19
Pregleda: 8910

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.