• Pregleda: 3353

Uskoro javna nabavka za nastavak izgradnje Narodnog pozorišta

Radna grupa za nadzor nad izvršenjem poslova o zaključenim ugovorima na realizaciji projekta rekonstrukcije i dogradnje Narodnog pozorišta zavšila je posao i delimično izmenila i dopunila dokumentaciju neophodnu za nastavak radova.
Uskoro javna nabavka za nastavak izgradnje Narodnog pozorišta

Umesto ugradnje klima uredjaja biće sprovedeni instalaterski radovi u starom, zaštićenom delu objekta, dok će termotehnika biti montirana kada objekat u celini bude izgradjen.

Fond za kapitalna ulaganja Vojvodine pregledao je izmenjenu dokumentaciju i tražio dve dodatne izjave koje će ovih dana biti pribavljene, izjavio je direktor Direkcije za izgradnju grada, i predsednik Radne grupe, Peter Blau.

Nakon toga biće obezbedjeni svi uslovi za raspisivanje javne nabavke za sledeću fazu izgradnje Narodnog pozorišta.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

8
Always Ultra Odgovori
Peter Blau...nema za sta nije nadlezan , a nema sta mu nije u rusevinama !
Inace - ocito sprema se nastavak jos malo pa desetogodisnje farse !
daca Odgovori
Dom JNA je sasvim dovoljan za ovu varoš . da kao pozorište služi još 100 godina . Ujedno bi se nova zgrada koja će se jednom završiti mogla iskoristiti kao hotel. :-)
Tibi Odgovori
Hahaha, dokle bre?
omg Odgovori
Ne LAZITE vise narod!!!
ante Odgovori
dokle cete kao da gradite a uzimate nase pare porezkih obveznika dokle bre cete lagati lazovi svetski
Alisa u Zemlji čuda Odgovori
Posle jednoglasno donete odluke o rušenju pozorišta (taj jedan glas je verovatno i bio presudan?), srećom te se nije krenulo i u realizaciju nebuloze pustošenja 1063 kuće.Inače,eto šireg centra grada kao polje žita posle najezde biblijskih skakavaca.A,da ih,"skakavaca" ima-ima ih,ali jedne druge, imunitetetom zaštićene vrste.Kaki su,ni za di su nisu,i ne dao Bog klonirati ih u amanet drugim pokoljenjima.Ne samo zbog predloga ovih dana (kasno Marko na Kosovo stiže!),da dramu oko pozorišta završe "vojnim" činom.Uklanjanjem znakova zabrane parkiranja u Nušićevoj,omogućen je pristup hramu bez bojazni od pauka i samo još da se digne zavesa,pre nego što padne...mrak,svima nama na oči!Zbog svih (ne)rečenih činova,draga gospodo a u-OČIN!!!
Vesko Odgovori
Dobro ste vi pozoriste, kada vas gledamo na sednicama skupstine. Jedina zamerka je sto nas jedite,
umesto da zabavljate. Treba imati stomak gledati vas i slusati kada diskutujete.
bc Odgovori
Treba javna nabavka ali za pocetak rusenja tog nasilno-kulturno-asimilatorskog zdanja i za pocetak radova za vracanje istog u prvobitno stanje, a u medjuvremenu pokrenuti inicijativu za utvrdjivanje krivicne odgovornosti onih koji su uopste naredili i ucestvovali u rusenju prvobitne zgrade od izuzetnog arhitektonskog,kulturnog i istorijskog znacaja za ovu sredinu.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.