Komentara: 0
Pregleda: 3087
Foto

Upriličen prijem za predstavnike učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić"

06.09.2015. u 19:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski turnir za igrače do 19 godina ulazi u samu završnicu, ostalo je da se odigraju još tri meča koja će odrediti konačan plasman. Na 22. memorijalnom turniru "Stevan Ćele Vilotić" učestvuje šest reprezentacija. Pored domaćina Srbije tu su i Francuska, Ukrajina, Izrael, Sjedinjene Američke Države i Crna Gora sa kojom se Srbija sutra sastaje za treće mesto.
Upriličen prijem za predstavnike učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Sve reprezentacije danas su imale slobodan dan, barem što se tiče takmičenja, ali praktično sve su u radnom planu za danas imale barem jedan trening kako bi se održao tempo i takmičarski naboj pred odlučujući dan kada će reprezentacije odrediti konačan plasman.

Član Gradskog veća zadužen za sport, omladinu i turizam Vjekoslav Ostrogonac primio je danas u Plavoj sali predstavnike šest reprezentacija učesnika memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" za fudbalere do 19 godina, koji se po 22. put održava u našem gradu.

Ostrogonac je pozdravio učesnike, poželeo im da prostalih dan-dva turnira provedu prijatno i da se dogodine vrate u naš grad.

- "Ovaj turnir je za nas velika stvar. Mnogi igrači su posle njega postajali velike zvezde, a mnoge ekipe postali evropski i svetski prvaci. Kao grad želimo da pomažemo sport, ovi turniri jesu ne samo promocija sporta nego i dobar način da se promoviše turistički potencijal grada." - izjavio je Ostrogonac a zatim se i zahvalio Fudbalskom saveze Srbije na dosadašnjoj pomoći u unapređenju sportske infrastrukture i pomoći lokalnim klubovima

U ime FSS gradu domaćinu zahvalio se Igor Gačić, tim menadžer reprezentacije Srbije, za svu podršku u organizaciji ovog turnira.

- "Ovaj turnir održava se 22 godine za redom, veoma smo ponosni na njega i zahvaljujemo se lokalnoj samoupravi na podršci koju je davala tokom ove dve decenije" - izjavio je Gačić

Nakon prijema u Plavoj sali gosti su se kratko zadržali u Velikoj većnici kako bi saslušali kratko predavanje vezano za istoriju Subotice i sam objekat u kojem se nalaze (Gradska kuća).

Upriličen prijem za predstavnike učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić"

U sutrašnjim mečevima za plasman, od 15,30 sastaju se SAD i Izrael (Stadion FK "Bačka Topola"), od 16,30 na Gradskom stadionu u Subotici za treće mesto boriće se Srbija i Crna Gora, dok će se u finalu na stadionu FK "Bačka 1901" od 17 časova sastati Francuska i Ukrajina.

Reprezentacija Srbije u ovom duelu sa Crnom Gorom ućiće dosta oslabljena pošto će zbog povreda biti odsutni neki važni igrači, ali trener Srbije najavljuje bespoštednu borbu i osvajanje trećeg mesta. Crna Gora će po rečima njihovog trenera u ovaj meč ući dosta motivisana. Crnogorci su ponovo na turniru posle tri godine pauze i vrlo su zadovoljni prijemom na koji su naišli u Subotici i mestima gde u igrali i trenirali prethodnih nekoliko dana.

Upriličen prijem za predstavnike učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić"

Izvor: Subotica.com
Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić" Prijem za predstavnike reprezentacija učesnika turnira "Stevan Ćele Vilotić"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 8 godina i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3087

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

vjekoslav ostrogonac

omladinska reprezentacija srbije

stevan ćele vilotić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.