Komentara: 1
Pregleda: 4507

Omladinci Srbije protiv Crne Gore za treće mesto na turniru "Stevan Ćele Vilotić"

06.09.2015. u 10:45h
Izvor: Subotica.com
Ušli smo u samu završnicu 22. memorijalnog turnira "Stevan Ćele Vilotić" za igrače do 19 godina, ostao je da se odigra još jedan takmičarski dan, za konačan plasman, a u poslednjem meču dana - finalu, nećemo gledati Srbiju koja juče igrala nerešeno sa Francuskom, ali zbog lošije gol razlike neće braniti titulu omladinskih selekcija na ovom turniru. Srbija će se sutra od 16,30 časova za treće mesto boriti protiv Crne Gore.
Omladinci Srbije protiv Crne Gore za treće mesto na turniru "Stevan Ćele Vilotić"

Posle pobede nad Amerikancima i dana pauze, fudbaleri Srbije juče su se u Vrbasu sastali sa Francuskom i osvojili bod što im je bilo nedovoljno za borbu za finale i odbranu titule.

Francuzi su poveli u  56' minutu preko Sile, Srbija je izjednačila u 81' minutu golom Stankovića i to je bio konačan rezultat za nedovoljno dobrih 1:1 koji su Francusku zbog bolje gol razlike odveli u finale, a Srbiju u borbu za treće mesto.

Igra je većinu vremena bila ujednačena, a u samoj završnici videla se jasna želja srpskih fudbalera da ostvare pobedu zbog čega je u poslednjih desetak minuta bila prava opsada gola Francuske, ali "galski petlovi" su se vešto branili i uz malo sreće sačuvali "keca" koji im je doneo željeni plasman. Treba napomenuti da je francuski nacionalni tim dosta fizički snažniji što je umnogome uticalo i na konačni ishod ovog meča.

Francuska - Srbija 1:1 (0:0)

Srbija: Milinković Savić, Mijailović, Zličić (Cuckić) , Stojanović, Janković (Karišić) , Glavčić (Šarenac) , Stanković, Duronjić, Senić (Lutovac) , Manojlović.

Francuska: Boskagli, Dipo (Onguene) , Bouriaud, Puel (Aje) , Šendri, Sila, Panos (Kvateng) , Hernandez, Brat, Tormin (Jamrozik) , Sisoko (Poha).

Utakmicu između Francuske i Srbije u Vrbasu je posmatralo oko 1.000 gledalaca, oko 700 više nego kada je Srbija u Subotici dočekala SAD.

Od ostalih rezultata da spomenemo da je i Crna Gora protiv Ukrajine igrala 1:1, dok je dan ranije Ukrajina pobedila Izrael 2:0, a Francuzi su čak šest puta tresli mrežu Amerikanaca za rezultat 6:1 koji im je i doneo bolju gol razliku u odnosu na srpski nacionalni tim (Srbija pobedila SAD sa 3:1).

Srbija sutra od 16,30 protiv Crne Gore (Gradski stadion)

Danas sve reprezentacije imaju slobodan dan, a već sutra (ponedeljak) su na programu utakmice za plasman u kojima se sastaju: od 15,30 SAD i Izrael (Stadion FK "Bačka Topola"), od 16,30 na Gradskom stadionu u Subotici za treće mesto boriće se Srbija i Crna Gora, dok će se u finalu na stadionu FK "Bačka 1901" od 17 časova sastati Francuska i Ukrajina.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 6 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 4507

Povezane vesti

Povezane teme

memorijalni turnir stevan vilotić ćele

omladinska reprezentacija srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.