Komentara: 33
Pregleda: 10790

Uključite se u istraživanje o zadovoljstvu životom u Subotici

23.06.2021. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Pozivamo sugrađane da izdvoje 5 minuta svog vremena i uključe se u onlajn istraživanje o zadovoljstvu života u Subotici, po pitanju više aspekata. Osim što ćete nam pomoći da identifikujemo jače i slabije tačke Subotice, možete da osvojite neke od nagrada koje smo pripremili za učesnike.
Uključite se u istraživanje o zadovoljstvu životom u Subotici

Subotica kao multietnička i multikonfesionalna sredina svoje bogatstvo i društvene vrednosti temelji na različitosti i kulturi njenih etničkih elemenata, secesiji koja oduzima dah, zelenilu koje daje poseban šmek, ulicama koje imaju dušu. S druge strane tu su i problemi, koje između ostalog ima svaki grad, ali zbog njih vrlo često nije moguće u potpunosti doživeti Suboticu kao (približno) idealnu sredinu za život.

Kako bismo bolje razumeli utiske Subotičana o svom gradu radimo istraživanje kroz koje želimo da utvrdimo čime su stanovnici Subotice zadovoljni, šta bi unapredili, i koje su najvažnije aktivnosti koje bi trebalo sprovesti kako bi Subotica bila još bolje mesto za život, školovanje, rad i uživanje, a samim tim i turistički atraktivnija.

Molimo vas da uzmete učešće u ovom istraživanju i da na pitanja odgovorite iskreno i bez predrasuda, ličnih animoziteta ili ostrašćenosti. Za popunu upitnika potrebno je oko pet minuta. Što više vas odgovori na postavljena pitanja imaćemo verodostojnije rezultate.

Istraživanje nema nikakve veze sa politikom ili drugim interesima. Sprovodimo ga isključivo kako bismo saznali stavove Subotičana o svom gradu. Rezultate ćemo nakon obrade predstaviti na sajtu.  

Svi koji popune upitnik, a pritom upišu svoj mejl, naći će se u konkurenciji za osvajanje zanimljivih nagrada u vidu vrednosnih vaučera i drugih atraktivnih artikala. Mejl ćemo koristiti isključivo za izvlačenje nagrada i kontaktiranje dobitnika.

Uključite se u istraživanje o zadovoljstvu životom u SuboticiIstraživanje zajedno sprovode sajt Subotica.com i organizacija "IT Subotica 2030".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 10 meseci
Komentara: 33
Pregleda: 10790
Povezane teme

IT subotica 2030

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.