Komentara: 37
Pregleda: 8879

Uhapšen strani državljanin osumnjičen da je pre tri nedelje pod pretnjom nožem mladiću oteo telefon

08.10.2020. u 20:50h
Izvor: Subotica.com
Mladić kojem je 18. septembra u večernjim časovima u Prvomajskoj ulici otet telefon, uz pretnju nožem, dobio je svoj uređaj nazad nakon što je policija identifikovala osumnjičenog i privela ga na dalje postupanje.
Uhapšen strani državljanin osumnjičen da je pre tri nedelje pod pretnjom nožem mladiću oteo telefon

Subotička policija uhapsila je 28-godišnjeg M.M, državljanina Maroka, zbog sumnje da je izvršio krivično delo razbojništvo. Policija sumnja da je on 18. septembra, uz pretnju, oteo mobilni telefon dvadesetdvogodišnjem mladiću, zbog čega je lišen slobode i određeno mu je policijsko zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden u Tužilaštvo.

Policija je kod osumnjičenog pronašla ukradeni telefon i vratila ga vlasniku.

Podsetimo, o ovom događaju smo pisali nekoliko dana nakon incidenta, nakon što nam se žrtva obratila i ispričala šta se desilo te noći. Njega je u mrklom mraku, u širem centru grada, s leđa zaskočio muškarac za kojeg je sumnjao da je migrant, a koji mu je uz pretnju nožem otuđio mobilni telefon. Potvrdu incidenta dobili smo tada iz policije i od nadležnog tužilaštva.

Naš sugrađanin je napadača opisao kao mlađeg muškarca, visine oko 175 centimetara, a preko lica je imao zaštitnu (medicinsku) masku. Obraćao mu se na engleskom jeziku. Policija je nakon izvršenog uviđaja započela potragu i nakon istrage otkrila osobu za koju osnovano sumnja da je to veče napala mladića i otuđila mu telefon.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 37
Pregleda: 8879

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.