Komentara: 7
Pregleda: 3666

Udruženje penzionisanih radnika MUP-a ograđuje se od potpisivanja Sporazuma sa SDPS

31.03.2016. u 15:00h
Saopštenje Udruženja penzionisanih radnika organa unutrašnjih poslova Subotice povodom objavljene informacije o potpisivanju Sporazuma o saradnji između SDPS-a i Gradskog udruženja penzionera u Subotici prenosimo u celosti.
Udruženje penzionisanih radnika MUP-a ograđuje se od potpisivanja Sporazuma sa SDPS

Izvršni odbor Udruženja penzionisanih radnika organa unutrašnjih poslova Subotice, kao kolektivni član Gradskog udruženja penzionera, ograđuje se od Sporazuma koji su potpisali Dragica Lučev, predsednica GU penzionera Subotice i Nataša Aleksić, predsednica GrO SDP Srbije, a koje je objavljeno u više štampanih i eletronskih medija.

Izvršni odbor smatra da je grubo prekršen Statut GU penzionera Subotica i da je narušen ugled GU, našeg udruženja i ugled svih članova.

Smatramo da predsednica GU penzionera Subotica nema mandat da mimo odredaba Statuta i odluke nadležnih organa Udruženja potpisuje bilo kakve sporazume sa političkim strankama, već isključivo sa institucijama republike, pokrajine, grada Subotice i srodnim nevladinim organizacijama.

// kraj saopštenja

Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 7
Pregleda: 3666

Povezana vest

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.