• Pregleda: 1808

Sporazum o saradnji između SDPS i Udruženja invalida rada

Gradski odbor Socijaldemokratske partije Srbije nastavlja da proširuje saradnju sa udruženjima građana. Danas je potpisan sporazum o saradnji između ove političke stranke i Opštinskog udruženja invalida rada grada Subotice. 
Sporazum o saradnji između SDPS i Udruženja invalida rada

I ovaj put dugoročna saradnja rezultirala je potpisivanjem sporazuma koji samo definiše ono na čemu su ove dve organizacije i u prethodnom periodu sarađivale.

„Veoma smo svesni važnosti ove saradnje, jer su invalidi rada na teritoriji našeg grada jedni od marginalizovanih društvenih kategorija i uz sporazum koji predstavlja definiciju naše saradnje, mislimo da je mnogo bitnija saradnja koja već odavno postoji između naše stranke i ovog udruženja. Drago nam je da su u nama prepoznali iskrene saradnike i prijatelje s kojima udruženi imamo veću snagu da radimo na ostvarivanju zajedničkih ciljeva.“ navela je predsednica GrO SDPS Subotica, Nataša Aleksić.

„Mi u ljudima koji u našem gradu predstavljaju Socijaldemokratsku partiju, najpre prepoznajemo prijatelje koji su nam pomagali i ranije, osobe koje su iskrene i koje istinski veruju u važnost socijalne pravde, koja nama predstavlja osnov za dostojanstven život svih invalida rada. Nikad nismo uspeli maksimalno ostariti svoja prava i potrebe, ali smatramo da ćemo kroz saradnju i lakši pristup institucijama to ubuduće činiti u mnogo većoj meri. I ono što je najbitnije, veoma nam znači što u Nataši Aleksić i njenim saradnicima imamo prijatelje koji nas razumeju.“ istakao je Stanko Nimčević, predsednik Udruženja invalida rada grada Subotice, koji je u ime ove organizacije potpisao današnji sporazum.

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije

povezane teme

7
srki Odgovori
koji je zajednicki cilj udruzenja invalida i SDPS jos samo da to odgonetnemo ?ili da pogadjamo vi nama glasove mi vama pare pa neka Nimcevic trosi.
darko Odgovori
joj, ja ne mozem pohvatati u kojoj je sad stranci mlada dama sa slike. znam da je bila u prvim DS redovima, pa je kod rasima, pa kod ivanisevica, evo danas na trgu sa vucicem... bas ambiciozno od nje!
bisni Odgovori
Predizborna budalaština.
Penzioner Odgovori
Koji invalidi rada pravi ili lažni koje zastupa Stanko Nimčević , zašto se Stanko ne zauzme da se ispitaju sve invalidske penzije u Subotici.
Mnogo je lažni invalidski penzija za koje Stanko zna, takođe i zna ko ih je sve sređivao i po kojoj tarifi, nadam se da će se uskoro to leglo korupcije i kriminala koje radi u PIO fondu rasklinkat, kao što je prošle nedelje uhapšena službenica pio fonda u Beogradu koja je dopisivala staž klijentima koji joj plate.
Pitam se ko je ovlastio Nimčevića da godinama zastupa penzionere i da uvek podržava stranku koja je na vlasti.
Alkapone Odgovori
Nimčević se ponaša kao bitan i važan, ovi nisu svesni da sa ovakvim sporazumom će samo izgubit glasače, ko još ovom preletaču veruje, on zastupa smo sebe i svoj džep.
Dosta je bilo Odgovori
Odakle ovom[*...*] ,doživotnom predsedniku SIR-a ,ovlaštenje da u ime svih penzionera potpisuje sporazum sa bilo kojom političkom strankom,članovi ga nisu za to ovlastili,niti su takvu odluku doneli.On je uvek uz stranku na vlasti da bi za sebe i članove porodice izvukao što veću korist[*...*]
Penzioner 2 Odgovori
OD ovih mešetara, preletača, profitera, neradnika što potpisuju koje kakve sporazume se mnogi penzioneri ograđuju bolje rečeno većina, ja sam penzioner i sa kim sam god popričo o našim "predvodnicima" i razno raznim krkobabićima niko se ne slaže da u naše ime neko potpisuje ovakve interesne sporazume za sebe i svoje najbliže.
Ove naše treba pod HITNO menjat kako nimčevića tako i onu dragicu koja je neki dan isto potpisala sporazum sa ovim PRELETAČIMA.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.