Komentara: 20
Pregleda: 3812

Sporazum između GU penzionera i SDPS-a

19.03.2016. u 00:57h
Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Sporazum između GU penzionera i SDPS-a

Danas je u prostorijama Gradskog udruženja penzionera u Subotici potpisan Sporazum o saradnji između ove organizacije i Socijaldemokratske partije Srbije. Sporazum su potpisale Dragica Lučev, predsednica Gradskog udruženja penzionera Subotica i Nataša Aleksić, predsednica Gradskog odbora SDP Srbije.

Sporazum o saradnji ove dve organizacije podrazumeva da ove dve organizacije razviju širi oblik saradnje u cilju poboljšanja položaja penzionera koje zastupa Gradsko udruženje radi unapređenja odnosa organa i institucija lokalne samouprave i penzionera.

- S obzirom na broj penzionera u gradu, kao i na to da su oni naši sugrađani kojima je veoma važno pružiti aktivnu podršku u cilju ostvarivanja socijalne pravde, poboljšanja položaja osoba sa invaliditetom, poštovanja ljudskih prava i sloboda, izuzetno nam je drago da je ovo udruženje prepoznalo SDP Srbije kao političku snagu koja u svom programu, kao najbitnije ističe baš ove vrednosti. Ujedno je važno i to da je ova masovna organizacija, u nama prepoznala partnera s kojim može da ostvari taj zajednićki cilj“ rekla je predsednica Gradskog odbora SDP Srbije, Nataša Aleksić.

- Znamo koliko je bitno za svakodnevni život penzionera imati iskrenu podršku. Mi smo je prepoznali u programu Socijaldemokratske partije Srbije, i iz toga je ponikla ideja o međusobnoj saradnji. Smatram da ćemo sa gradskim odborom SDPS-a moći aktivno učestvovati u kreiranju i sprovođenju politike koja će poboljšati naš status u zajednici.“ istakla je Dragica Lučev, predsednica Gradskog udruženja penzionera Subotice nakon potpisivanja sporazuma.

Izvor: GrO Socijaldemokratska partija Srbije
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 20
Pregleda: 3812

Povezana vest

Povezane teme

sdps

nataša aleksić

lokalni izbori 2016

izbori 2016

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.