Komentara: 3
Pregleda: 16890

Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi

07.10.2011. u 16:03h
Izvor: RTV Yueco
Ubica Milice Barašin i dalje na slobodi

Pre godinu dana na svirep način ubijena je maloletna Milica Barašin. Policija i dalje traga za ubicom. Do sada je ispitano i privođeno preko 100 lica. Baka Stojanka Simendić kaže da su u kontaktu sa policijom i da im uvek odgovaraju da je istraga u toku. Porodica ubijene devojke je skoro izgubila nadu da će ubica biti pronađen.

Problem je što nema motiva za tako svirep zločin, kaže baka ubijene devojke. Porodica, Milice Barašin više ne veruje nikome i ne može da razume kako ubica i dalje šeta slobodan.

Milica Barašanin (16), učenica subotičke Srednje hemijsko-tehnološke škole čije je telo nađeno 7. oktobra uveče prošle godine pored somborske pruge,najverovatnije je ubijena na drugom mestu. Veruje se da je ubica njen leš doneo i ostavio na mestu gde je pronađena. U Višem sudu u Subotici se ne vodi krivični postupak protiv lica koje bi eventualno izvršilo krivično delo ubistva Milice Barašin.

Na mestu gde je monstruozno ubijena Milica Barašin njena porodica, prijatelji radi sećanja ostavljaju cveće i pale sveće. U Miličinoj sobi sve je ostalo isto. Majka, Svetlana nije ugasila profil na facebook-u, jer joj i dalje stižu poruke saučešća, podrške i nade da će se ubica pronaći.Istraga je u toku.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 16890

Povezane vesti

Povezane teme

Sud Subotica

Ubistvo u Subotici

Policija Subotica

Milica Barašin

Ubistvo Milice Barašin

ubistvo

teško ubistvo

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.