Komentara: 6
Pregleda: 2907

U Subotici i okolini 54 divlje deponije

23.10.2015. u 09:44h
Izvor: Radio Subotica
Gradske inspekcijske službe u saradnji sa javnim komualnim preduzećima obilaze i lokalizuju divlje deponije na teritoriji grada i prigradskih naselja. Prema poslednjim podacima u Subotici i okolini trenutno ima oko 54 divlje deponije koje bi trebale da se uklone.
U Subotici i okolini 54 divlje deponije

Kelebijska šuma, Veliki Radanovac, Palić, prostor oko jezera Majdan najčešća su mesta na kojima građani nesavesno ostavljaju šut, smeće i sve ono čega žele da se reše iz svojih kuća i dvorišta.

Iako jesenja akcija čišćenja i uređenja grada koju sprovodi preduzeće "Čistoća i zelenilo" u bitnoj meri utiče na smanjenje ove pojave, problema i dalje ima. I pored obaveštenja da se u kontejnere koji se u sklopu akcije postavljaju po mesnim zajednicama odlaže isključivo čvrst i kabasti otpad iz ovog preduzeća kažu da pola ovako prikupljenog otpada čini kućno smeće, odnosno takozvana zelena masa

Izvor: Radio Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2907

Povezane vesti

Povezane teme

divlja deponija

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.