• Pregleda: 2187

Mišićani uklonili divlju deponiju

Mišićani uklonili divlju deponiju

U poslednjih mesec dana uklonjena je divlja deponija smeća koja se nalazila na tromeđi Mesnih zajednica Mišićevo, Đurđin i Mala Bosna. Ovo je urađeno u organizaciji Udruženja za mlade "Samoinicijativa" iz Subotice, a u okviru Javnog konkursa za finansiranje i sufinansiranje programa i projekata u oblasti omladinskog sektora. U poslu je pomoglo svojom mehanizacijom JKP "Čistoća i zelenilo".

Nakon završetka građevinskih radova organizovana je sadnja mladih sadnica na mestu nekadašnje deponije, a očišćen je i park u Mišićevu. U radnim akcijama učestvovalo je preko 20 omladinaca iz Mišićeva, Bajmoka i Đurđina.

Akciju su podržale Mesna zajednica Mišićevo i Kancelarija za mlade Subotica.

Izvor: Radio Subotica

povezane teme

5
Branka Odgovori
Očistimo svoj grad i okolinu. Budimo razumni i pomozmo sami sebi da nam bude bolje.Smeće ima svoje mesto a ne da se baca gde se stigne.
student Odgovori
Bravo omladinci, ali sadnice se moraju I zalivati.
Svaka cast Odgovori
Bravo! Svaka cast!Hvala vam puno.
Molim komunalnu policiju da malo prati i kaznajva
da se deponija ne bi ponovo pojavila
BRAVO Odgovori
Od kad pratim obajve SUBOTICA COM ovo je, po mom opažanju, jedina objava bez negativnih komentara i bez ijednog dislajka !

Čestitam!
uvek u pravu Odgovori
Mišićani su tu deponiju i napravili zato sad neka povedu računa o toj problematici.Ne samo Mišićevo nego su i druga sela u okolini puna divljih deponija. Gde su sad poljočuvari da obrate pažnju na posao koji je u njihovoj nadležnosti i za koji znaju da uzmu platu?
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.