Komentara: 33
Pregleda: 6410

U ponedeljak bez gasa ceo dan, Toplana će grejati normalno

25.12.2022. u 11:00h
Izvor: Subotica.com
Usled povezivanja gasovodne mreže na delovima koji su izmeštani zbog radova na željezničkoj infrastrukturi, u ponedeljak tokom većeg dela dana neće biti gasa na teritoriji Subotice. Korisnici daljinskog grejanja putem "Toplane" neće imati prekide u isporuci toplotne energije.
U ponedeljak bez gasa ceo dan, Toplana će grejati normalno

Zbog ubrzavanja daljih radova na izgradnje brze pruge Beograd – Budimpešta, deonica Novi Sad – Subotica – sa Mađarskom državnom granicom, Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture i grad Subotica nalažilo je investitoru JKP „Suboticagas“ Subotica i izvođaču radova „Graditelj NS“ Novi Sad, da izvrši prespajanje novog gasovoda sa postojećim, i pored toga što je grejna sezona u toku, i to na šest lokacija.

TOPLANA RADI BEZ PREKIDA - Iz Toplane, koja kao primarni energent koristi gas, stiglo je saopštenje da će ovo preduzeće uslugu daljinskog grejanja pružati nesmetano koristeći alternativno gorivo mazut, te neće biti prekida u snabdevanju kupaca toplotnom energijom.

Prespajanje će prouzrokovati prekid u isporuci prirodnog gasa na teritoriji grada Subotice dana 26. decembra u periodu od 6 časova ujutro sa očekivanim trajanjem do ponoći.

- Zbog ovih radova u navedenom terminu ne svojom krivicom JKP „Suboticagas“ Subotica, neće moći da izvrši svoju obavezu snabdevanja svojih potrošača - objašnjeno je u saopštenju dostavljenom medijima uz napomenu da će o ponovnom uspostavljanju snabdevanja prirodnim gasom građani biti obavešteni putem medija.

Dalje se navodi da će dežurne službe „Suboticagasa“ tog, kao i narednih dana, biti na raspolaganju potrošačima neprekidno 24 časa. Telefoni dežurne službe su: 024/641-211 i 0800/100-202.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 3 meseca
Komentara: 33
Pregleda: 6410

Povezane vesti

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

suboticagas

grejanje

grejanje na gas

gradska toplana

daljinsko grejanje

isključenje gasa

radovi na gasovodnoj mreži

jkp subotička toplana

gasovodna mreža

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.