Komentara: 3
Pregleda: 2502

Tople probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

30.09.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
U periodu od 1. do 11. oktobra, JKP "Subotička toplana" sprovodiće periodične funkcionalne probe sistema daljinskog grejanja, te iz preduzeća poručuju korisnicima da ovaj period iskoriste za proveru ispravnosti svojih unutrašnjih grejnih instalacija.
Tople probe sistema daljinskog grejanja od četvrtka

Tople probe će se odvijati u određenim periodima dana sa znatno umanjenom temperaturom razvodne vode, kako bi se testirali svi segmenti proizvodnog i distributivnog sistema. Kako navode iz "Subotičke toplane", dinamika će zavisiti od spoljašnjih temperaturnih, odnosno meteoroloških uslova.

- Funkcionalne probe sistema obavljaće se po distributivnim reonima i po tehničko-tehnološkim celinama u određenim periodima dana, te se mole kupci toplotne energije da izostanak ovakvih proba ne prijavljuju dispečerskoj službi kao kvar - navode iz "Toplane".

Iz nadležnog preduzeća preporučuju korisnicima toplotne energije da ovaj period iskoriste za kontrolu ispravnosti i funkcionalnosti svojih unutrašnjih grejnih instalacija i da eventualna curenja prijave na dežurni broj dispečerske službe 024/548-383.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2502

Povezana vest

Povezane teme

subotička toplana

toplana subotica

grejna sezona

daljinsko grejanje

jkp subotička toplana

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.