Komentara: 27
Pregleda: 7348
Foto

SVM zadovoljan rezultatima izbora za mesne zajednice

09.07.2019. u 17:24h
Izvor: Subotica.com
Savez vojvođanskih Mađara zadovoljan je rezultatima izbora za savete mesnih zajednica koji su održani u nedelju u našem gradu, a na kojima je zajedno sa koalicionim partnerom Srpskom naprednom strankom, odneo apsolutnu pobedu u 35 od 37 mesnih zajednica.
SVM zadovoljan rezultatima izbora za mesne zajednice

Po koalicionom sporazumu, SVM će imati predsednika saveta u deset mesnih zajednica, dok će u 12 imati zamenika predsednika.

Predsednica GrO Saveza vojvođanskih Mađara, Timea Horvat, zahvalila se građanima koji su podržali listu SNS-SVM i istakla da ih rezultati obavezuju da i dalje rade na poboljšanju uslova.

- SVM je uvek brinuo o mesnim zajednicama, naročito prigradskim i tako ćemo nastaviti i ubuduće - poručila je Timea Horvat. - Znamo koliko to građanima znači. Dobili smo podršku i obavezu da radimo još bolje i više u korist građana.

SVM zadovoljan rezultatima izbora za mesne zajednice

Poziv na bojkot izbora u mesnim zajednicama, koji je upućivao deo opozicije, Horvat smatra krajnje neprikladnim.

- Nije u redu okriviti ni SVM, niti neku drugu partiju koja je imala listu na izborima, zbog onih koji jednostavno pod istim uslovima, koje predviđa zakon, nisu bili sposobni da se organizuju i stanu na crtu. Zbog takvih nije u redu kriviti SVM što je u više od 20 mesnih zajednica bila samo jedna lista - ističe Horvat. - Oni koji su pozivali na bojkot pokazali su da nemaju borca, koji može da stane i navuče rukavice i suoči se sa aktivnostima i pokaže rezultate. Svoju nemoć je prikrio rečju "bojkot". Izlaznost od 17 odsto je sasvim realna, naročito ako se zna da je pre četiri godine kada je bilo 15 lista izlaznost bila oko 20 odsto.

Izvor: Subotica.com
Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica Konferencija medije povodom održanih izbora za Savete mesnih zajednica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 7348

Povezane vesti

Povezane teme

Izbori za mesne zajednice

savez vojvođanskih mađara

timea horvat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.