Komentara: 5
Pregleda: 1737
Foto

Svečano otvoreni sedmi "Dečji svetosavski dani"

27.01.2022. u 14:09h
Izvor: Subotica.com
U OŠ "Matko Vuković" otvoreni su sedmi "Dečji svetosavski dani", koji se ove godine, zbog epidemioloških mera, obeležavaju na nešto drugačiji način.
Svečano otvoreni sedmi "Dečji svetosavski dani"

U manifestaciji učestvuje četrnaest osnovnih i tri srednje subotičke škole, kao i gosti iz OŠ "Dragutina Tadijanovića" iz Vukovara. Organizatori navode da će ove godine samo manji deo programa biti održan uživo, dok će se predstave i drugi sadržaji emitovati preko sajta škole i preko youtube kanala. 

- Sedme"Dečje svetosavske dane" obeležiće dosta učesnika, dosta muzičko-scenskih prikaza i snimaka. Ove godine ima više nego ranije likovnih i literarnih radova, što je najverovatnije rezultat kombinovanog načina rada- rekla je Mirjana Stevanović, direktorka OŠ "Matko Vuković"

Svečano otvoreni sedmi "Dečji svetosavski dani"

Svečano otvoreni sedmi "Dečji svetosavski dani"Svečanom otvaranju "Dečjih svetosavskih dana" prisustvovala je i Jasmina Stevanović, sekretarka Sekretarijata za društvene delatnosti koja je svim đacima poručila da hodaju stazama Svetog Save i svetosavlja.

- Sveti Sava nama danas predstavlja neku vrstu moralnog i duhovnog svetionika. On je bio čovek prošlosti, sadašnjosti, ali i budućnosti ne samo srpske već hrišćanske istorije. On je bio čovek vizionar, graditelj, brat svakom čoveku bez obzira na veru i naciju- rekla je Stevanović.

Snimak svečanog otvaranja "Dečjih svetosavskih dana" biće emitovan u petak od 19 časova. Izložba radova i dodela nagrada za likovni i literarni konkurs tradicionalno će biti upriličeni u OŠ "Jovan Mikić", u ponedeljak, a dan kasnije biće emitovani muzičko-scenski sadržaji.

Manifestacija će biti zatvorena 2. februara u SKC "Sveti Sava".

Svečano otvoreni sedmi "Dečji svetosavski dani"

Izvor: Subotica.com
7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save 7. dečji svetosavski dani i proslava školske slave Svetog Save
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1737

Povezane vesti

Povezane teme

Mirjana Stevanović

OŠ Matko Vuković

školska slava

Sveti Sava

priredba

jasmina stevanović

školska slava sveti sava

školska priredba

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.