Komentara: 2
Pregleda: 2155
Foto

Nagrađeni najbolji radovi na literarnom i likovnom konkursu

31.01.2022. u 16:05h
Izvor: Subotica.com
U okviru sedmih „Dečjih svetosavskih dana“ u OŠ „Jovan Mikić“ danas su nagrađeni subotički đaci, autori najboljih likovnih i literarnih radova, pristiglih na temu svetosavlja.
Nagrađeni najbolji radovi na literarnom i likovnom konkursu

Najbolje literane radove napisali su Miljana Šabović, učenica osmog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Petra Savić, učenica šestog razreda OŠ „Hunjadi Janoš“ u Čantaviru i Višnja Vilov, učenica sedmog razreda OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“.

Nagrađeni najbolji radovi na literarnom i likovnom konkursuNajlepše likovne radove u kategoriji nižih razreda naslikali su Anja Simonović iz OŠ „Kizur Ištvan“,  Andor Perić iz OŠ „Jovan Jovnović Zmaj“ i Mila Raičević iz OŠ "Jovan Mikić“. U kategoriji viših razreda najkreativniji su bili Noemi Božič iz OŠ „Sečenji Ištvan“, Sabo Leda Oršolja iz OŠ „Jovan Mikić“ i Evelin Aroksalaši iz OŠ „Sečenji Ištvan“.

- Zaista smo ponosni na izuzetno veliki broj pristiglih radova i stručni žiri je zaista imao težak posao, radovi su bili jako kvalitetni i za ponos i škola i učesnika. Ove godine je učestvovalo 16 škola, među njima i tri srednje, i drago nam je što iz godine u godinu ova manifestacija ima sve više učesnika – ističe Marija Milodanović, direktorka OŠ „Jovan Mikić“. – Ova manifestacija zaista lepo napreduje i živi, pozivam i druge škole da nam se priključe, bilo bi lepo da sa nama budu škole iz drugih okolnih mesta.

Nagrađeni najbolji radovi na literarnom i likovnom konkursu

Izvor: Subotica.com
Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani Literalni konkurs - Svetosavski dani
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2155

Povezana vest

Povezane teme

dečji svetosavski dani

marija milodanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.