Komentara: 0
Pregleda: 1881

Sutra počinju sedmi „Dečji svetosavski dani“

26.01.2022. u 15:32h
Izvor: Subotica.com
Sutra počinju sedmi „Dečji svetosavski dani“

„Dečji svetosavski dani“, sedmi po redu, počeće sutra, na Savindan, u OŠ „Matko Vuković“. Pod motom „Raduj se, mladice iznikla od dobrog drveta“ manifestacija, koja će okupiti 16 škola,  trajaće do 2. februara a zbog epidemiološke situacije održaće se delom uživo, a delom u digitalnom formatu.

- Žao nam je što nismo u situaciji da „Dečje svetosavske dane“ organizujemo onako kako smo navikli, uz bogat program i veliki broj učesnika, ali je bitno da i u ovim vremenima nismo prekinuli tradicijukaže Mirjana Stevanović, direktorka OŠ „Matko Vuković“. – Uz 15 subotičkih škola sa nama će biti i naši prijatelji iz OŠ „Dragutina Tadijanovića“ iz Vukovara. Programi koji će biti uživo biće sa minimalnim brojem učesnika, dok će stvaralaštvo naše vredne i talentovane dece građani moći da prate na sajtu i „Youtube“ kanalu škole. Tradicionalno, u OŠ „Jovan Mikić“ dodelićemo nagrade za najbolje likovne i literarne radove. Pristiglo je zaista puno dobrih radova na četiri zadate teme i žiri neće imati nimalo lak zadatak.

Sutra počinju sedmi „Dečji svetosavski dani“

Svečano otvaranje „Dečjih svetosavskih dana“ biće sutra u podne, dok će u petak u 19 časova biti emitovan snimak svečanog otvaranja. Izložba radova i dodela nagrada za likovni i literarni konkurs biće u ponedeljak u 12 časova u OŠ „Jovan Mikić“, a sutradan, 1. februara, biće emitovana muzičko-scenska ostvarenja.

Svečano zatvaranje manifestacije biće 2. februara u SKC „Sveti Sava“.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1881

Povezana vest

Povezane teme

Mirjana Stevanović

OŠ Matko Vuković

dečji svetosavski dani

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.