Komentara: 7
Pregleda: 3274

Svečana sednica Skupštine za Dan grada

29.08.2020. u 12:45h
Izvor: Subotica.com
Povodom obeležavanja Dana grada Subotice, svečana sednica lokalnog parlamenta održaće se u utorak, 1. septembra, u Velikoj većnici Gradske kuće, s početkom u 12 časova. Sednica će se održati uz poštovanje svih epidemioloških mera, a na njoj će se uručiti nagrade ovogodišnjim dobitnicima zvanja "Počasni građanin" i priznanja "Pro Urbe".
Svečana sednica Skupštine za Dan grada

Odluka o održavanju svečane sednice doneta je na predlog predsednika Skupštine grada, dr Balinta Pastora, a u dogovorom sa gradonačelnikom Stevanom Bakićem, budući da postoji zajednička želja da se istakne značaj obeležavanja Dana grada Subotice, koji je odlukom carice Marije Terezije 1. seprembra 1779. godine postao slobodan kraljevski grad.

Svečana sednica Skupštine za Dan gradaPostupajući u skladu s preporukama medicinske struke, svečanosti ovoga puta neće prisustvovati gosti i poštovaoci našeg grada, već samo odbornici Skupštine grada, članovi Gradskog veća, pokrajinski i narodni poslanici sa prebivalištem u Subotici, kao i predstavnici državnih organa sa sedištem u našem gradu.

- Uz izražavanje dubokog poštovanja prema građanima grada Subotice, unapred se zahvaljujemo na razumevanju i obaveštavamo građane da će u skladu sa dugogodišnjom praksom biti u prilici da prate svečanu sednicu Skupštine grada Subotice putem direktnog televizijskog prenosa - saopštila je lokalna samouprava.

Kao i ranijih godina, sednicu iz svečanog doma Gradske kuće povodom Dana grada prenosićemo na našem portalu, u utorak od 12 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 3274

Povezane vesti

Povezane teme

Skupština grada Subotice

dan grada

dan subotice

1. septembar dan subotice

svečana sednica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.