Komentara: 1
Pregleda: 2608

Sutra konstitutivna sednica Skupštine grada

06.06.2012. u 11:25h
Izvor: RTV City
Sutra konstitutivna sednica Skupštine grada

Za sutra je zakazana konstitutivna sednica lokalnog parlamenta, a na dnevnom redu naći će se verifikacija mandata novoizabranih odbornika, izbor predsednika Skupštine grada i postavljanje sekretara.

U novom sazivu lokalnog parlamenta naći će se 20 odbornika sa liste “Izbor za bolji život – Boris Tadić”, koju čine DS, Demokratski savez Hrvata u Vojvodini i Socijaldemokratska partija Srbije, kao i 16 odbornika SVM.

U parlamentu će se naći i osam odbornika sa liste “Pokrenimo Suboticu – Tomislav Nikolić” koju čine SNS i NS, zatim šest odbornika sa “Liste za Srbiju” koju čine DSS, SRS i Srpska demokratska stranka.

Po četiri odbornika imaće liste LDP, LSDV i koalicija SPS-PUPS-JS.Što se manjinskih listi tiče, Savez bačkih Bunjevaca imaće dva odbornika, a Pokret mađarske nade, Bunjevačka stranka i Demokratska stranka vojvođanskih Mađara po jednog odbornika.

Izvor: RTV City
Postavljeno pre 11 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2608
Povezane teme

Skupština grada Subotice

sednica gradskog parlamenta

skupština subotice

sednica lokalnog parlamenta

lokalni parlament

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.