Komentara: 16
Pregleda: 6282

Sukobi u MZ "Mali Bajmok" zbog lokalne apoteke

13.02.2015. u 10:24h
Izvor: Subotica.com
Na poslednjoj sednici Skupštine Mesne zajednice "Mali Bajmok" jedina tačka dnevnog reda bila je predlog, na zahtev svih građana MZ, da se promeni vlasnik apoteke koji već duži vremenski period uporno odbija da prima recepte, stoji u saopštenju Darka Antelja, predsednika Skupštine ove mesne zajednice.
Sukobi u MZ "Mali Bajmok" zbog lokalne apoteke

- "S obzirom da je prva apoteka koja prima recepte u centru grada, a svi znamo da je unazad već dve godine privredna i ekonomska situacija jako loša i da građani teško odvajaju od svojih primanja sredstva za autobusku kartu, predstavnici u Skupštini MZ su opstruisali rad sednice, koja na kraju nije ni održana." - stoji u nastavku saopštenja.

Antelj takođe navodi da je na početku sednice u više navrata verbalno vređano rukovodstvo MZ iz razloga što im izgleda nisu na prvom mestu interesi građana kojima je neophodno, posebno starijim licima, da svoje recepte realizuju u apoteci koja bi se nalazila u samom objektu MZ, te ističe da će i pored svega toga učiniti sve da se zadovolje potrebe sugrađana i pored toga što su pojedini članovi skupstine učinili sve da se sednica ne održi, jer smatraju da na prvom mestu nisu interesi građana već zakupaca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 6282

Povezane vesti

Povezane teme

apoteka subotica

mali bajmok

darko antelj

mz mali bajmok

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.