Komentara: 1
Pregleda: 2204

Subotičani u finalu takmičenja "City games"

29.07.2019. u 12:29h
Izvor: Subotica.com
Ekipa Sportskog saveza Subotice je i ove godine uspela da izbori prolaz u finale takmičenja "City games", koje će se održati u utorak, 30. jula, u Čačku. U polufinalnoj fazi takmičenja, Subotičani su u ukupnom plasmanu zauzeli treće mesto, sa dva poena manje u odnosu na drugoplasiranu ekipu Kikinde.
Subotičani u finalu takmičenja "City games"

Nakon odličnog početka u polufinalu takmičenja, koje se održalo u subotu u Somboru, Subotičani su nakon prve dve discipline "vino" i "leteći vaterpolo" delili prvo mesto sa domaćinom, ali su u trećoj igri "spašavanje turistkinje" pospustili i pali na treće mesto. 

Povratak na drugo mesto, ekipa Subotice je obezbedila odličnim plivanjem i timskim radom u naredne dve discipline "šunka" i "vodena košarka", međutim, u poslednjoj disciplini "veslanje" ponestalo im je snage, te su u ukupnom plasmanu zauzeli treće mesto, sa dva poena zaostaka u odnosu na drugoplasirane Kikinđane. Prvo mesto je pripalo domaćinima, ekipi Sombora.

Subotičani u finalu takmičenja "City games"

Ostvarenim plasmanom, Subotičani su uspeli da izbore prolaz u finale takmičenja "City Games", koje će se održati u utorak, 30. jula, na bazenu u Čačku.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2204

Povezane vesti

Povezane teme

sportski savez subotice

igre bez granica

city games

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.