Komentara: 0
Pregleda: 3025
Foto

Subotica u polufinalu takmičenja "City games"

22.07.2019. u 13:27h
Izvor: Subotica.com
Ekipa Sportskog saveza Subotice uspela je da izbori prolaz u polufinale takmičenja "City games", koje će se održati 27. jula u Somboru. U prisustvu velikog broja posetilaca, Subotičani su u četvrtfinalu zauzeli drugo mesto, sa samo poenom manje u odnosu na prvoplasiranu ekipu Kikinde.
Subotica u polufinalu takmičenja "City games"

Više od hiljadu sugrađana okupilo se u petak uveče na bazenu u Dudovoj šumi, kako bi bodrilo predstavnike našeg grada u četvrtfinalnoj fazi zabavno-sportskog takmičenja "City games", u kojem su snage odmerili sa ekipama Kikinde, Sombora, Sombor-Somborelektro, Slepče i Bečeja.

Takmičari su se nadmetali u šest nesvakidašnjih i uzbudljivih disciplina, kao što su "vino", "leteći vaterpolo", "spašavanje turistkinje", "pršuta", "vodena košarka" i "veslo", a ekipa Sportskog saveza Subotice bila je ubedlljiva u četiri od prvih pet disciplina i time u potpunosti preuzela ulogu favorita.

Ipak, domaćina je u stopu pratila ekipa Kikinde, koja se i prošle godine našla u samoj završnici takmičenja, kada je postala vicešampion. U poslednjoj, a ujedno i odlučujućoj igri "veslo", koja je nosila najveći broj bodova, Subotičani su popustili i osvojili četvrto mesto, te tako dopustili Kikinđanima da ih preteknu za samo jedan poen.

Subotica u polufinalu takmičenja "City games"

Subotica u polufinalu takmičenja "City games"

PLASMAN EKIPA: 1. Kikinda (51 bodova), 2. Subotica (50 bodova), 3. Selenča (30 bodova), 4. Sombor (29 bodova), 5. Bečej (25 boda), 6. Sombor-Somborelektro (13 bodova).

Zahvaljujući specijalnom pozivu organizatora, Subotica je uspela da obezbedi prolazak u polufinale takmičenja, koje će se održati u subotu, 27. jula, u Somboru.

Ekipu Sportskog Saveza Subotice koja predstavlja naš grad na takmičenju čine Milan Ivošević, Danilo Čabrilo, Dejan Franjković, Srđan Dakić, Milica Šoštarec, Noemi Priboj, dok je motivator Vladimir Dvornić.

Izvor: Subotica.com
Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica Igre bez granica
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 4 godine i 9 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3025

Povezana vest

Povezane teme

bazen dudova šuma

sportski savez subotice

igre bez granica

city games

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.