Komentara: 35
Pregleda: 5274

Subotičani disciplinovani u poštovanju propisanih mera

22.03.2021. u 13:40h
Izvor: Subotica.com
Subotičani disciplinovani u poštovanju propisanih mera

Tokom protekle sedmice, kada su od srede pa zaključno sa nedeljom bile na snazi pooštrene protivepidemijske mere, komunalna milicija i komunalna inspekcija su prekontrolisale 275 objekata, a prilikom inspekcijskog nadzora nisu uočene nikakve nepravilnosti, kaže za naš sajt Tibor Fazekaš, sekretar Sekretarijata za inspekcijsko-nadzorne poslove.

Prethodnog vikenda, kada u subotu i nedelju takođe nije bio dozvoljen rad nikome, osim prodavnicama, pumpama i apotekama, pripadnici nadležnog Sekretarijata su prekontrolisali 176 ugostiteljskih i drugih objekata, a ni tada nisu zabeležili nijedan slučaj nepoštovanja propisanih mera.

- Na osnovu brojčanih pokazatelja izvršenih kontrola i uočenih nepravilnosti, stiče se utisak da se Subotičani disciplinovano odnose prema poštovanju propisanih mera - ističe Fazekaš.

U cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti kovid-19, od danas su na snazi nove mere, prema kojima tržni centri i ugostiteljski objekti ostaju zatvoreni do daljeg, uz mogućnost šalterske prodaje i dostavu hrane. Svi ostali objekti mogu da rade do 20 časova, odnosno ustanove kulture do 21 čas, uz poštovanje pooštrenih uslova o dozvoljenom broju okupljenih osoba u zatvorenom prostoru.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 3 nedelje
Komentara: 35
Pregleda: 5274

Povezane vesti

Povezane teme

tibor fazekaš

komunalna inspekcija

sekretarijat za inspekcijsko-nadzorne poslove

komunalna milicija

korona virus

epidemija korona virusa

korona

epidemiološke mere

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.