Komentara: 15
Pregleda: 3941

SSS Subotica nezadovoljan planom reorganizacije "Medoprodukta"

18.01.2013. u 16:54h
Izvor: RTV Yueco
Na konferenciji za novinare koju je održao Savez samostalnih sindikata grada Subotica predstavnici Sindikata su izneli stav da Živojin Đorđević koji je izneo plan reorganizacije ovog preduzeća, a koji je prihvaćen od strane poverilaca 20. decembra prošle godine, ne može da bude podnosilac plana reorganizacije preduzeća koje je po njihovim rečima, upropastio firmu.
SSS Subotica nezadovoljan planom reorganizacije "Medoprodukta"

Sindikat se pre tog dana obratio svim nadležnim insitucijama uključenim u ovaj slučaj sa dopisom u kojem su izneli svoj stav. Na osnovu tog dopisa, dobili su jedan odgovor od Tužilaštva koje im je tražilo konkretne navode kojim bi obrazložili svoj stav.

SSS Subotica je u utorak podneo žalbu u kojoj je obrazloženo zbog čega su predstavnici Sindikata protiv ovog plana reorganizacije i šta je to što im smeta kao predstavnicima radnika.

Planom je predviđeno se radnicima isplati 18 miliona dinara, što predstavlja minimalac, a da se otpisuje razlika između minimalne zarade i pune plate u procentu od 99,7%, što znači da radnici od drugog dela plate ne bi dobili ništa, tvrde u Sindikatu.

SSS Subotica nezadovoljan planom reorganizacije "Medoprodukta"

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 11 godina i 3 meseca
Komentara: 15
Pregleda: 3941

Povezane vesti

Povezane teme

samostalni sindikat

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.