Komentara: 17
Pregleda: 6174

Srednjoškolci u Vojvodini od ponedeljka na "daljinskoj" nastavi

06.01.2022. u 14:40h
Izvor: RTS
Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Branko Ružić, rekao je da je Tim za škole, na juče održanom sastanku doneo odluku da se od ponedeljka, 10. januara, nastava u svim srednjim školama na teritoriji Vojvodine organizuje po trećem modelu - daljinski.
Srednjoškolci u Vojvodini od ponedeljka na "daljinskoj" nastavi

Ružić je rekao da je prioritet, kao i do sada, da se sačuva zdravlje i bezbednost svih u obrazovnom sistemu, navodi se u saopštenju Ministarstva prosvete.

- Tim za škole doneo je odluku da srednjoškolci u AP Vojvodina, od ponedeljka 10. januara, kada za njih počinje drugo polugodište, nastavu prate na daljinu, odnosno po trećem modelu organizacije obrazovno-vaspitnog rada - istakao je Ružić.

Napominje da će Tim za škole i dalje budno pratiti situaciju i da je sledeća sednica Tima za škole zakazana za 13. januar 2022. godine.

Za učenike srednjih škola u Vojvodini, drugo polugodište počinje 10. januara, za osnovce 17. januara, dok će, prema Kalendaru obrazovno-vaspitnog rada, za ostale učenike drugo polugodište početi 24. januara.

Izvor: RTS
Postavljeno pre 2 godine i 2 meseca
Komentara: 17
Pregleda: 6174

Povezana vest

Povezane teme

srednjoškolci

srednjoškolsko obrazovanje

nastava na daljinu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.