Komentara: 0
Pregleda: 1649

Sportska dešavanja za vikend

08.12.2017. u 09:40h
Izvor: Subotica.com
Ljubitelji sporta u Subotici u naredna tri dana biće u prilici da prate samo odbojkaše, dok ostale ekipe gostuju. Odbojkaški susret Spartaka i Niša je u petak od 19 časova.
Sportska dešavanja za vikend

Fudbal

U 21. kolu Superlige fudbaleri Spartaka u subotu gostuju Voždovcu. Obe ekipe su od početka šampionata prikazale sjajne igre koje su ih uvrstile među vodeće timove srpskog elitnog ranga. Više detalja u povezanoj vesti.

Košarka

Košarkaši Spartaka u petak gostuju Metalcu u Valjevu. Desetkovana povredama i relativno iznenadnim odlaskom Tanaskovića iz kluba, ekipa Nenada Čanka suprotstaviće se večeras odličnoj ekipi Metalca koja je hit dosadašnjeg prvenstva i sasvim zasluženo se nalazi među prve tri ekipe KLS, zajedno sa Spartakom. Da Subotičani dolaze kompletniji bio bi to pravi derbi, ali nema sumnej da će i pored nezavidne situacije igrači Spartaka dati sve od sebe da naprave dobar rezultat. TV prenos će biti na ArenaSport 1. Više detalja u najavi meča u povezanoj vesti.

U 10. kolu Prve lige za košarkašice Spartak je u subotu gosti Studentu u Kraljevu. Posle pobede na startu sezone usledilo je 8 poraza, poslednji u nizu od ekipe Radivoj Korać koja je gostovala u Subotici, a koja je u rezultatski ujednačenom meču do pobede došla u poslednjem minutu.

Odbojka

Superliga za muškarce se danas nastavlja mečevima 9. kola, a prvi na programu duel Spartaka i Niša u Subotici. "Golubovi" su vezali dve pobede u prevenstvu, ali su u međuvremenu završili učešće u Kupu tako da je sav takmičarski fokus na ligu. U petak od 19 časova subotička publika moćiće da ih podrži protiv ekipe Niša koja je posle četiri vezana poraza u poslednjem kolu dobila Mladi radnik, treću ekipu Superlige.

Odbojkašice takođe igraju 9. kolo, a ovaj petak su gošće Crvenoj zvezdi. Mlada ekipa pod vođstvom Vladimira Kapriša i Damira Petkovića ove sezone ima po četiri pobede i poraza. Meč u Beogradu igra se od 18 časova.

Rukomet

U derbiju 11. kola rukometaši Spartak Vojputa poraženi su u sredu od Železničara u Nišu rezultatom 28:25 (više detalja u povezanoj vesti). Zbog obaveza reprezentacija sledi dvonedeljna pauza, a u narednom kolu Spartak putuje u Požarevac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1649

Povezane vesti

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.