Komentara: 0
Pregleda: 1305

Rukomet: Spartak Vojput poražen u Nišu

07.12.2017. u 19:38h
Izvor: Subotica.com
Rukometaši Spartak Vojputa poraženi su u derbiju 11. kola od Železničara u Nišu rezultatom 28:25. Ekipa trenera Slaviše Lakovića odlično se suprotstavila lideru na tabeli i prvi deo utakmice rešila u svoju korist uz gol prednosti.
Rukomet: Spartak Vojput poražen u Nišu

Subotičani su pošteno namučili lidera koji je ipak na kraju slavio. Imali su raspoloženog Vladimira Abadžića ispred gola, dok je Milan Potpara diktirao ritam igre Spartaka u prvom delu, koji je pripao "putarima".

U nastavku utakmice Nišlije su konsolidovale odbranu i sa vezanih šest golova preokrenule rezultat u svoju korist i do kraja meč priveli kraju za 10. pobedu.

Železničar 1949 – Spartak Vojput 28:25 (17:18)

Železničar: Zlatanović, Gemaljević, Lazić, Mitić, Pavlović, Sretenović 4, Mađar, Krsmančić 2, Petković 2, Spasić 7, Jevtić  3, Mirić 2, Đukić 8, Vučković, Barjaktarević, Milenković.

Spartak Vojput: Abadžić, Arđelan, St. Dimitrić 1, Peić Tukuljac, Pernar 2, Perović, Gačević 3, Ristić, Potpara 8, Sl. Dimitrić 2, Kojadinović, Radosavljević 5, Leovac 1, Stefanović, Petrović 1, Kurteš 2.

Sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza, a u narednom 12. kolu Spartak putuje u Požarevac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1305

Povezana vest

Povezane teme

rukometni klub spartak

rukomet

rukometni klub spartak vojput

rukometna superliga srbije

rukometna super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.