Komentara: 5
Pregleda: 1281

Fudbal: Spartak u derbiju prestiža gostuje Voždovcu

07.12.2017. u 19:12h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi gostuju u Beogradu gde će snage odmeriti sa Voždovcem. Obe ekipe su od početka šampionata prikazale sjajne igre koje su ih uvrstile među vodeće timove srpskog elitnog ranga.
Fudbal: Spartak u derbiju prestiža gostuje Voždovcu

Pred prvotimcima i stručnim štabom Spartak Ždrepčeve krvi je još jedan, itekako važan ispit. Subotičani  u 21. kolu Super lige Srbije gostuju Voždovcu  koji im "diše za vrat" i pretenduje da preuzme treću poziciju. "Golubovi" trenutno imaju samo bod više od Zmajeva, pa će sutrašnji meč odlučiti ko će proleće dočekati odmah iza večitih.

- Bez imalo sumnje pred nama zaista teška utakmica, jer ćemo  igrati protiv jedne izuzetno kvalitetne ekipe koja igra napadački fudbal. Voždovac predvođen trenerom Ilijom Stolicom koga veoma uvažavam,  sastavljen je od kvalitetnih igrača koji individualno mogu da reše utakmicu.  Neće biti nimalo lako suprotstaviti se takvoj ekipi, međutim  mi treba da nastavimo  da igramo onako kako smo do sada  odigrali ovaj deo prvenstva. Od starta da nametnemo svoj stil igre, pa ćemo na kraju videti šta će sama utakmica doneti – poručio je Aleksandar Veselinović .

Duel ove dve ekipe odigran na početku šampionata u Subotici završen je bez pobednika 0:0. Strateg Subotičana naglasio je šta je cilj pred sutrašnji derbi u Beogradu.

- Naš cilj je da odigramo dobar meč i da se još jednom publici i širokom auditorijumu predstavimo onako kako smo se ove jeseni predstavili u Beogradu protiv Zemuna, Rada, Zvezde i Partizana. Biće možda malo teže zbog terena, jer prvi put igramo na veštačkoj podlozi, ali ćemo se potruditi da se prikažemo u najboljem svetlu. Da opravdamo ono što smo do sada uradili u ovom delu šampionata i da se izborimo sa umorom koji je prisutan kod igrača iz više razloga. Kraj je prvenstva, igrače polako sustiže umor i jedan veoma važan faktor koji  će biti od značaja u ovom duelu jeste taj, da ekipa koja bude imala više energije , imaće i veće šanse da zabeleži pozitivan rezultat – rekao je šef stručnog štaba Spartaka.

Sjajne partije koje su od početka sezone pružila ova dva tima, nema sumnje, nagoveštavaju da će derbi prestiža na krovu tržnog centra u Beogradu  biti prava poslastica za ljubitelje fudbala, a David Dunđerski, krilni napadač "golubova", očekuje da njegov tim osvoji tri boda.

- Znamo koliko je važna utakmica i koliko je Voždovac dobra ekipa. Ukoliko mi ispoštujemo naš dogovor iz svlačionice i budemo igrali našu igru, mislim da možemo osvojiti tri boda. - smatra mladi napadač Subotičana

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 1281

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

aleksandar veselinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.