Komentara: 2
Pregleda: 2758

Šetnja kroz šumu uz akustični koncert

24.09.2021. u 12:00h
Izvor: Subotica.com
Udruženje građana "Klara i Rosa" organizuje u nedelju, 26. septembra, neobičnu posetu Daščanskoj šumi, koja se nalazi na kraju Ulice Proleterskih brigada u Srpskom šoru, od 16 časova, gde će nakon šetnje svi posetioci moću da uživaju u akustičnom koncertu.
Šetnja kroz šumu uz akustični koncert

Na ulasku u Daščansku šumu, posetioce će dočekati šumar i članovi Udruženja ljubitelja prirode "Poželi želju", koji će tokom jednosatne šetnje imati priliku da saznaju nešto o pravilima ponašanja u šumi i počiste zalutali otpad na koji usput naiđu.

- Kada boravimo u šumi, naš dah se sjedinjuje sa fitoncidima, a ova jedinjenja toliko su snažna da se u organizmu zadržavaju i do dva meseca, održavajući naš imuni sistem jakim. Šumska stabla, stotinama godina stara, usavršila su zaštitu čuvajući sebe, ali i oslobađajući jedinjenja koja uništavaju viruse i bakterije. Šetnjom u šumi skrećemo pažnju na važnost čuvanja našeg zdravlja i naše šume - poručuju iz Udruženja građana "Klara i Rosa".

Na kraju šetnje, sve posetioce očekuje akustični koncert, na kojem će nastupiti Jasna Jovićević (saksofon, bas klarinet, spacedrum) i David Sič (kontrabas).

Akciju organizuje Udruženja građana "Klara i Rosa" u saradnji sa JP "Vojvodinašume", JP "Palić-Ludaš", Udruženjem građana "Poželi želju" i Udruženjem građana "4. Mini Jugoslavija".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 7 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2758

Povezana vest

Povezane teme

koncert

šetnja

udruženje građana klara i rosa

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.