Komentara: 32
Pregleda: 8047
Foto

Saša Radulović razgovarao sa građanima Subotice

07.03.2017. u 12:53h
Izvor: PR tekst
Saša Radulović razgovarao sa građanima Subotice

Predsednički kandidat Pokreta Dosta je bilo Saša Radulović i potpredsednica Pokreta Miroslava Milenović juče su posetili Suboticu. Tim povodom Radulović je uputio poziv građanima da ne sede kod kuće već da izađu i glasaju 2. aprila.

- Nemoj da sediš kod kuće, izađi i glasaj, nema izgovora, glasaj za kandidata koji je najbliži tvojim stavovima, važno je da sprečimo Vučića da jednim te istim lažima koje ponavlja godinama pobedi u prvom krugu . Cilj je da se pobedi Vučić sada, a ne za pet ili deset godina i nema u tome nikakvih kalkulacija. Sada više nije pitanje jednog kandidata, sada je biti ili ne biti da se omogući drugi krug. - rekao je Radulović

Saša Radulović razgovarao sa građanima Subotice

Pobeda Vučića značila bi još pet godina mraka u Srbiji, naglasio je Saša Radulović  i dodao da je cilj "Dosta je bilo" da to spreči. On je ponovio da "istrošeni političari" smanjuju izlaznost jer su glasači nepoverljivi i uzdržani.

- Naš cilj nije fotelja na Andrićevom vencu, naš cilj je da pobedimo Vučića. A to možemo samo ako dođemo do drugog kruga jer je Vučiću znatno pala podrška. Biračko telo je uzdržano, apstinencija je velika, čak i među našim glasačima, pogotovo kada je trka sa više kandidata, jer glasači ne veruju da je promena moguća - zaključio je Radulović.

Saša Radulović razgovarao sa građanima Subotice

Radulović ističe da se primećuje pravi medijski mrak kada je kampanja za izbore u pitanju, pošto građani u većini medija ne mogu da vide da postoje i drugi kandidati osim lidera SNS-a Aleksandra Vučića.

- Ušao sam u trku kako bi sprečili njegovu pobedu u prvom krugu, da podignemo apstinente, da napravimo što veću izlaznost kako bi došli do drugog kruga. Kada dođemo do toga onda bi svi trebalo da podrže jednog kandidata, zato pozivam i zahtevam od drugih kandidata da javno kažu da ko god da uđe u drugi krug da će dobiti podršku svih. - zaključio je predsednički kandidat ispred Pokreta "Dosta je bilo"

Izvor: PR tekst
Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici Predsednički kandidat Saša Radulović u Subotici
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 3 nedelje
Komentara: 32
Pregleda: 8047

Povezana vest

Povezane teme

predsednički izbori

saša radulović

pokret dosta je bilo

izbori za predsednika republike

izbor za predsednika srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.