Komentara: 12
Pregleda: 4562
Foto

Predsednički kandidat Saša Radulović posetio Suboticu

28.03.2017. u 11:05h
Izvor: Subotica.com
Predsednički kandidat Saša Radulović, lider pokreta „Dosta je bilo“, posetio je sinoć naš grad i na glavnom trgu razgovarao sa okupljenim građanima.
Predsednički kandidat Saša Radulović posetio Suboticu

Svojim pristalicama Radulović je poručio da izbori u nedelju nisu samo predsednički izbori, već prilika za promenu sistema, aktuelnog premijera Aleksandra Vučića i njegove petogodišnje jako loše vlasti.

- Građani na ovim izborima imaju priliku da tim partijskim kadrovima koji se nisu ostvarili van politike, a ostvarili su se u stvari kroz politiku, daju otkaz. Počev od Aleksandra Vučića, da ga pošalju na biro rada i da konačno Srbija prodiše - rekao je Radulović, dodajući da ima jako dobre šanse da uđe u drugi krug i pobedi predsedničkog kandidata vladajuće većine. - Posle toga slede pad Vlade, vanredni parlamentarni izbori i raspad Srpske napredne stranke.Oni su kao kula od karata koja će se srušiti. Ta politika partijskog zapošljavanja, subvencija stranim investitorima, korupcije na svim nivoima, izvlačenja novca iz javnog sektora, postavljanja lokalnih šerifa je mnogo koštala Srbiju.

Ukoliko pobedi, Radulović je obećao da će vratiti penzije i plate zdravstvenim i prosvetnim radnicima, vojsci i policiji na raniji nivo, uvesti red u javnom sektoru, doneti zakon o poreklu imovine, povezati radni staž, smanjenjiti poreze i doprinose.

- Sve je to moguće ukoliko se ukine partijski parazitski sistem, partijsko zapošljavanje, subvencije i cela burazerska ekonomija koja praktično ubija Srbiju – smatra Radulović. - Srbija je lepa i bogata zemlja, mi ne moramo da živimo ovako kako živimo. Stanje je ovakvo zbog potpuno nesposobne partijske elite. Ovo je naša zemlja, a ne Vučićeva korumpirana partijska država.

Uvođenje reda u državi znači jednaka prava za sve, pa i nacionalne manjine, jer po njegovim rečima Srbiji nije potreban vođa, već sistem jednakih šansi za sve, gde će najbolji doći na vrh najvažnijih institucija.

Izvor: Subotica.com
Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović Predsednički kandidat - Saša Radulović
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 1 dan
Komentara: 12
Pregleda: 4562

Povezana vest

Povezane teme

predsednički izbori

saša radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.