Komentara: 129
Pregleda: 28898

Saopštenje policije povodom napada sa teškim ozleđivanjem

18.08.2013. u 15:32h
Izvor: Policijska uprava Subotica
Zbog postojanja osnova sumnje da je počinio dva krivična dela razbojništva i krivično delo razbojništvo u pokušaju, subotička policija lišila je slobode četrnaestogodišnjeg Subotičanina, dok za drugom maloletnom osobom, koja je učestvovala u izvršenju ovih krivičnih dela policija intenzivno traga.
Saopštenje policije povodom napada sa teškim ozleđivanjem

Osumnjičeni se terete da su, u noći između petka i subote, u vremenskom periodu od 02.20 do 02.40 časova, u tri odvojena slučaja, u Željezničkom naselju i naselju Kertvaroš u Subotici, napali tri osobe.

Postoje osnovi sumnje da su maloletnici upravljajući putničkim automobilom presretali oštećene na ulici i nakon fizičkog obračuna od njih uzimali novac i telefone.

U Opštoj bolnici u Subotici, kod dva oštećena osamnaestogodišnjaka, na koje su osumnjičeni naleteli putničkim automobilom, konstatovane su teške telesne povrede, dok je oštećena Subotičanka, kojoj su izvršioci oteli tašnu, pala sa bicikla i zadobila lake telesne povrede.

Osumnjičeni četrnaestogodišnjak priveden je sudiji za maloletnike Višeg suda u Subotici, koji mu je odredio pritvor do 30 dana, dok će protiv drugog izvršioca, policija preduzeti odgovarajuće zakonske mere, nakon pronalaska.

Izvor: Policijska uprava Subotica
Postavljeno pre 10 godina i 8 meseci
Komentara: 129
Pregleda: 28898

Povezane vesti

Povezane teme

Policijska uprava Subotica

razbojništvo

teška telesna povreda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.